SLIEDRECHT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

LUXE KEUKENS SLIEDRECHT

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar luxe keukens in Sliedrecht? Dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Wij bieden namelijk luxueuze keukens aan tegen absolute bodemprijzen! Door heel Nederland zijn onze vestigingen te vinden. Op onze website kunt u zelf ontdekken welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit. Niet alleen kunt u op uw gemakje rondkijken in onze showroom, ook kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken. Onze medewerkers helpen u graag met uw zoektocht!

Benieuwd naar welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Ontdek het hier.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP SLIEDRECHT
Leeghwaterstraat 63
3364 AE Sliedrecht 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 21:00
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 December11:00 - 17:00Koopzondag

Aangepaste openingstijden

Zondag4 December11:00 - 17:00Koopzondag

LUXE KEUKENS SLIEDRECHT | KÜCHEN-DUMP IS UW SPECIALIST!

In onze showroom zijn verschillende luxe keukens ingedeeld. U kunt dus rustig rondlopen en ontdekken welke keuken naar uw smaak is. Uiteraard lopen onze specialisten rond in onze winkel die u graag helpen. Een luxe keuken uitzoeken kan een lastige opgaven zijn. Om u meer inspiratie te geven van wat er mogelijk is bieden wij ook ons gratis inspiratiemagazine aan. Hierin vindt u veel informatie over de verschillende keukenstijlen en mogelijke indelingen. Mocht dit magazine u niet voldoende informatie geven om een luxe keuken in te richten, dan vindt u op onze website ook nog diverse blogs. Het aanvragen van ons inspiratiemagazine is geheel gratis en vrijblijvend.

3D ontwerp laten maken

Wanneer u een idee heeft van hoe uw luxe keuken eruit moet komen te zien, kunnen wij een 3D ontwerp voor u maken. Met dit ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe de keuken er in uw woning uit komt te zien. Het ontwerp wordt samen met een medewerker gemaakt onder het genot van een kopje koffie of thee.

Plan een afspraak
Luxe keukens Sliedrecht
Luxe keukens Sliedrecht

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over onze luxe keukens in Sliedrecht of wilt u meer weten over het laten maken van een 3D ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. U vult gemakkelijk ons contactformulier in. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Plan een afspraak