GOES

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

LUXE KEUKENS GOES

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar luxe keukens in Goes? Zoek dan niet verder, want u vindt het allemaal bij Küchen-Dump! In onze outlet zijn er niet alleen basic keukens te vinden, ook vindt u er luxueuze uitziende keukens. Denk hierbij aan een mooie matzwarte keuken of juist een keuken met een marmeren blad. Het kan allemaal! De Küchen-Dump vestigingen vindt u door heel het land. Zo kunt u zelf ontdekken welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Nieuwsgierig naar welke vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk het dan hier.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP GOES
Anthony Fokkerstraat 4A
4462 ET Goes 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

LUXE KEUKENS GOES | KÜCHEN-DUMP HEEFT HET ALLEMAAL!

Het kan lastig zijn om een luxe keuken uit te zoeken die compleet bij uw stijl past. Om u op weg te helpen hebben wij daarom ons inspiratiemagazine ontworpen. Hier vindt u de verschillende mogelijkheden in terug, wat u waarschijnlijk helpt om een beter beeld te krijgen. Ook op onze website zijn blogs terug te lezen. Deze gaan over diverse onderwerpen, zoals de verschillende stijlen, tips en trends. Genoeg inspiratie dus! Het aanvragen van het inspiratiemagazine is gratis en vrijblijvend. Vraag hem dus snel aan!

Laat een 3D ontwerp maken

Heeft u uw luxe keuken al gevonden? Mooi! Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan, is het bij ons mogelijk om een 3D ontwerp hiervan te maken. Hiermee kunt u meteen zien hoe de keuken in uw woning eruit komt te zien en of u tevreden bent met het resultaat. Natuurlijk kan het voorkomen dat u hier niet helemaal tevreden mee bent. Geen probleem, onze medewerkers nemen graag andere mogelijkheden met u door en maken een nieuw ontwerp. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent!

Plan een afspraak
luxe keukens goes
luxe keukens goes

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnen komen over de luxe keukens in onze showroom in Goes, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers kijken graag met u mee en helpen u met de zoektocht van uw droomkeuken! Hopelijk zien we u snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak