Zwolle

Marconistraat 10
8013 PK, Zwolle
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Zwolle voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
038-3036800
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Keukenzaken Zwolle

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar keukenzaken Zwolle? Kom dan eens langs in één van de vestigingen van Küchen-Dump! Onze filialen staan vol met keukens van echte A-kwaliteit. Het enige wat laag is, is de prijs! Elke keuken van ons beschikt over echte kwaliteitsapparatuur. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt altijd langskomen in een van onze showrooms. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

Wilt u meer van onze vestigingen zien? Bekijk dan hier waar u ons nog meer kunt vinden.

Keukenzaken Zwolle | Doe inspiratie op met ons magazine

Het kan soms een lastige keuze zijn om de perfecte keuken uit te zoeken. Omdat wij van Küchen-Dump u hier graag bij willen helpen, hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen. In dit magazine kunt u inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Naast de verschillende keuken ideeën die erin staan, kunt u ook nog verschillende tips en tricks lezen. Natuurlijk staan ook onze medewerkers in de winkel klaar om met u mee te denken. Op onze website vindt u ook nog verschillende blogs over de nieuwste trends, badkamermerken en tips. Neem dus zeker een kijkje!

Een gratis 3D ontwerp

Ontdek de mogelijkheden bij keukenzaken Zwolle. Heeft u al een idee in uw hoofd hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Bij Küchen-Dump is het nu mogelijk om een gratis 3D ontwerp te laten maken van uw keuken. Samen onder het genot van een kopje koffie of thee gaat u in gesprek met één van onze medewerkers. U bespreekt daarbij uw ideeën, wensen en eisen. Van dit beeld wordt er voor u een ontwerp gemaakt. U kunt dan meteen ontdekken of dit de droomkeuken is die u in uw hoofd had. Het maken van het 3D ontwerp is geheel gratis en er komen dus geen kosten bij kijken.

Vraag hier uw afspraak aan.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken