ZWOLLE

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENZAKEN ZWOLLE

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar keukenzaken Zwolle? Kom dan eens langs in één van de vestigingen van Küchen-Dump! Onze filialen staan vol met keukens van echte A-kwaliteit. Het enige wat laag is, is de prijs! Elke keuken van ons beschikt over echte kwaliteitsapparatuur. Bent u benieuwd naar ons aanbod? U kunt altijd langskomen in een van onze showrooms. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken!

Wilt u meer van onze vestigingen zien? Bekijk dan hier waar u ons nog meer kunt vinden.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP ZWOLLE
Marconistraat 10
8013 PK Zwolle 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

KEUKENZAKEN ZWOLLE | DOE INSPIRATIE OP MET ONS MAGAZINE

Het kan soms een lastige keuze zijn om de perfecte keuken uit te zoeken. Omdat wij van Küchen-Dump u hier graag bij willen helpen, hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen. In dit magazine kunt u inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Naast de verschillende keuken ideeën die erin staan, kunt u ook nog verschillende tips en tricks lezen. Natuurlijk staan ook onze medewerkers in de winkel klaar om met u mee te denken. Op onze website vindt u ook nog verschillende blogs over de nieuwste trends, badkamermerken en tips. Neem dus zeker een kijkje!

EEN GRATIS 3D ONTWERP

Ontdek de mogelijkheden bij keukenzaken Zwolle. Heeft u al een idee in uw hoofd hoe uw keuken eruit moet komen te zien? Bij Küchen-Dump is het nu mogelijk om een gratis 3D ontwerp te laten maken van uw keuken. Samen onder het genot van een kopje koffie of thee gaat u in gesprek met één van onze medewerkers. U bespreekt daarbij uw ideeën, wensen en eisen. Van dit beeld wordt er voor u een ontwerp gemaakt. U kunt dan meteen ontdekken of dit de droomkeuken is die u in uw hoofd had. Het maken van het 3D ontwerp is geheel gratis en er komen dus geen kosten bij kijken.

Vraag hier uw afspraak aan.

Plan een afspraak
keukenzaken zwolle
keukenzaken zwolle

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen over onze keukenzaken in Zwolle? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of naar 078 – 652 40 00 bellen. Kom bij ons langs zonder afspraak en bekijk onze openingstijden. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Plan een afspraak