Zwolle

Marconistraat 10
8013 PK, Zwolle
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Zwolle voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
038-3036800
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

KEUKENZAAK ZWOLLE

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenzaak Zwolle & omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump Zwolle op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor keukens van Duitse kwaliteit, uiteraard tegen bodemprijzen! In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten keukens. Alle keukens bevatten A-merken keukenapparatuur. We mogen dan wel bodemprijzen aanbieden, op de kwaliteit leveren we niet in! Kom gerust langs in onze showroom in Zwolle om alle keukens te bekijken en de materialen te voelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Keukenzaak Zwolle | Küchen-Dump staat voor u klaar!

In onze keukenzaak bieden wij u net die kleine extra’s die het verschil kunnen maken. We bieden u zowel persoonlijk advies als een goede service. Dit mag u dan ook wel verwachten naast onze scherpe prijzen.  Bij ons is alles mogelijk van een sfeervolle landelijke keuken tot een gelakte greeploze keuken. Het maakt niet uit welke stijl u zoekt, onze keukens zijn altijd voorzien van de nieuwste trends en technieken. Uiteindelijk is het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw keuken.

Doe inspiratie op

Kom langs in onze keukenzaak in Zwolle om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken! Hier kunt u de verschillende showroommodellen bekijken. Loop langs de verschillende keukens en neem de materialen met uw ogen waar. Uiteraard helpen onze keukenspecialisten u graag verder met al uw vragen. Bent u al bekend met ons inspiratiemagazine? Deze staat vol met keukeninspiratie, tips, de nieuwste trends en natuurlijk mooie plaatjes van keukens.

Vraag ons inspiratiemagazine aan.

Neem contact met ons op

Komt u langs in onze keukenzaak Zwolle? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze keukens? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Deze kunt u vinden aan de Marconistraat 10. Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken