ZWOLLE

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENZAAK ZWOLLE

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Zwolle & omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump Zwolle op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor keukens van Duitse kwaliteit, uiteraard tegen bodemprijzen! In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten keukens. Alle keukens bevatten A-merken keukenapparatuur. We mogen dan wel bodemprijzen aanbieden, op de kwaliteit leveren we niet in! Kom gerust langs in onze showroom in Zwolle om alle keukens te bekijken en de materialen te voelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP ZWOLLE
Marconistraat 10
8013 PK Zwolle 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

KEUKENZAAK ZWOLLE | KÜCHEN-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

In onze keukenzaak bieden wij u net die kleine extra’s die het verschil kunnen maken. We bieden u zowel persoonlijk advies als een goede service. Dit mag u dan ook wel verwachten naast onze scherpe prijzen.  Bij ons is alles mogelijk van een sfeervolle landelijke keuken tot een gelakte greeploze keuken. Het maakt niet uit welke stijl u zoekt, onze keukens zijn altijd voorzien van de nieuwste trends en technieken. Uiteindelijk is het belangrijk dat u jarenlang plezier heeft van uw keuken.

DOE INSPIRATIE OP

Kom langs in onze keukenzaak in Zwolle om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken! Hier kunt u de verschillende showroommodellen bekijken. Loop langs de verschillende keukens en neem de materialen met uw ogen waar. Uiteraard helpen onze keukenspecialisten u graag verder met al uw vragen. Bent u al bekend met ons inspiratiemagazine? Deze staat vol met keukeninspiratie, tips, de nieuwste trends en natuurlijk mooie plaatjes van keukens.

Vraag ons inspiratiemagazine aan.

Plan een afspraak
keukenzaak zwolle
keukenzaak zwolle

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Komt u langs in onze keukenzaak in Zwolle? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze keukens? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunt u ook natuurlijk ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Deze kunt u vinden aan de Marconistraat 10. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak