Terneuzen

Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN, Terneuzen
0115-745323
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Gallerij

Google map

Plan je route

KEUKENZAAK TERNEUZEN

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenzaak Terneuzen? Bij Küchen-Dump bent u op de goede plek! In onze keukenzaak in Terneuzen kunt u namelijk terecht voor een ruim aanbod aan Duitse kwaliteit keukens tegen scherpe prijzen! Het enige wat wij dumpen, dat is de prijs! Uiteraard hebben we een ruim aanbod aan verschillende modellen keukens van klassiek, industrieel en landelijk tot strak en modern.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Keukenzaak Terneuzen | Küchen-Dump staat voor u klaar!

De meeste klanten die bij ons binnen lopen hebben nog geen ervaring met het kopen van een nieuwe keuken. Daarom staan onze keukenexperts altijd voor u klaar met adviezen over van alles en nog wat! Laat u adviseren door een van onze medewerkers en ontvang tips over bijvoorbeeld het laaghouden van de kosten van uw nieuwe keuken. Kom gerust langs in onze showroom om alles te bekijken en inspiratie op te doen.

Een vrijblijvend 3D-ontwerp

Wilt u een 3D-tekening van uw droomkeuken ontvangen? Ga met ons in gesprek! We praten over uw behoeften en wensen zodat we gezamenlijk een droomoplossing kunnen vinden voor uw keuken. Bedenk alvast van tevoren welke kleuren en materialen u wilt gebruiken. Welke functies wilt u terugzien in uw keuken? zijn er specifieke behoeften op het gebied van inrichting? Laat het ons weten! Hebben we alles helder dan gaan we aan de slag! Na afloop ontvangt u een 3D-tekening zoals u dat wenst.

Vraag nu een 3D tekening aan!

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets weten over onze keukenzaak Terneuzen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze keukenzaak aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen! Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken