GOES

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENZAAK GOES

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Goes? Zoek dan niet verder, want u bent bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Küchen-Dump is een keukenoutlet met een giga aanbod aan keukens. Doordat wij verschillende vestigingen verspreid hebben over heel het land, zit er altijd wel één bij u in de buurt. In onze outlet vindt u verschillende keukenstijlen terug. U kunt tijdens uw bezoek aan onze showroom inspiratie opdoen van welke stijl u het meeste aanspreekt. In ons assortiment vindt u ook verschillende merken terug. Wij leveren niet alleen A-kwaliteit, maar ook altijd de laagste prijs! U kunt gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen. Wij laten u dan graag zien dat wij de goedkoopste zijn!

Bekijk hier alle vestigingen van Kuchen-Dump en ontdek welke vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP GOES
Anthony Fokkerstraat 4A
4462 ET Goes 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

KEUKENZAAK IN GOES | KÜCHEN-DUMP

Niet alleen in onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen, ook op onze website kunt u zich laten inspireren. U vindt verschillende blogs met onderwerpen, zoals hoe u het best uw keuken kunt indelen en welke keukenstijlen er allemaal zijn. Naast onze blogs, kunt u ook gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. In dit magazine vindt u informatie terug over de verschillende keukenstijlen, maar ook bijvoorbeeld tips. Zo kunt u rustig voor uw bezoek aan Kuchen-Dump alvast bedenken welke stijl u het meest aanspreekt!

Laat een 3D ontwerp maken van uw keuken

Als u voldoende inspiratie heeft opgedaan voor uw keuken, kunt u bij één van onze filialen een gratis 3D ontwerp laten maken. Samen met een medewerker gaat u hiermee aan de slag. Het voordeel van een 3D ontwerp is, is dat u meteen weet hoe uw keuken er eventueel uit zal komen te zien. Natuurlijk kunnen er nog altijd aanpassingen worden gedaan, mocht u niet tevreden zijn met het ontwerp.

Plan een afspraak
Keukenzaak Goes
Keukenzaak Goes

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mocht u nou nog vragen hebben over onze keukenzaak in Goes of het laten maken van een 3D ontwerp, dan kunt u altijd contact opnemen. Vul gerust ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden!

Plan een afspraak