Drachten

Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC, Drachten
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Drachten voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0512-513440
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Streetview

KEUKENZAAK DRACHTEN

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenzaak Drachten en omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump Drachten aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor mooie keukens tegen bodemprijzen! Wij leveren niet in op kwaliteit, maar bieden u tóch de laagste prijs! Zo bevatten al onze keukens A-merken keukenapparatuur. Kom langs in onze showroom en ervaar onze service bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en gaan tot het uiterste!

Wilt u meer weten over onze keukenzaak? Informeer naar de mogelijkheden.

Keukenzaak Drachten | Keukens van Duitse kwaliteit!

Wij zijn dé keukenzaak in Drachten waar u terecht kunt voor mooie keukens tegen scherpe prijzen. Onze medewerkers helpen u graag en geven u advies over het aanschaffen van de juiste keuken. We gaan graag met u in gesprek om alles te weten te komen over uw wensen. Bent u een liefhebber van een moderne, landelijke of design keuken? Vertel het ons! In het ruime aanbod van Küchen-Dump zit altijd wel iets naar uw smaak! Zo hebben we verschillende keukenstijlen en kunnen we van alles mixen & matchen. Hebben we toch niet hetgeen waarnaar u op zoek bent? Laat het ons weten! Wij gaan op zoek naar een oplossing!

Doe inspiratie op!

U kunt natuurlijk langskomen in onze keukenzaak om inspiratie op te doen. Hier ziet u alle showroommodellen en kunt u met uw eigen ogen alle materialen waarnemen. Daarnaast hebben we ook nog een inspiratiemagazine dat boordevol leuke tips, keukentrends en mooie foto’s staat. U kunt dit magazine heel gemakkelijk downloaden via onze website.

Neem contact op!

Wilt u langkomen in onze keukenzaak Drachten & omgeving? Of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u natuurlijk langskomen in de showroom aan de Martin Luther Kingsingel 32. Tot ziens bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken