DRACHTEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENZAAK DRACHTEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een keuken kopen Drachten? En bent u op zoek naar een keukenwinkel? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Küchen-Dump levert Duitse kwaliteit keukens voor een bodemprijs. Al onze keukens zijn voorzien van A-merken apparatuur. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe droomkeuken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze vestiging in Drachten!

Benieuwd naar de openingstijden? Vindt hier onze openingstijden.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DRACHTEN
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC Drachten 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKENZAAK DRACHTEN | KEUKENS VAN DUITSE KWALITEIT!

Wij zijn dé keukenzaak in Drachten waar u terecht kunt voor mooie keukens tegen scherpe prijzen. Onze medewerkers helpen u graag en geven u advies over het aanschaffen van de juiste keuken. We gaan graag met u in gesprek om alles te weten te komen over uw wensen. Bent u een liefhebber van een moderne, landelijke of design keuken? Vertel het ons! In het ruime aanbod van Küchen-Dump zit altijd wel iets naar uw smaak! Zo hebben we verschillende keukenstijlen en kunnen we van alles mixen & matchen. Hebben we toch niet hetgeen waarnaar u op zoek bent? Laat het ons weten! Wij gaan op zoek naar een oplossing!

DOE INSPIRATIE OP!

U kunt natuurlijk langskomen in onze keukenzaak om inspiratie op te doen. Hier ziet u alle showroommodellen en kunt u met uw eigen ogen alle materialen waarnemen. Daarnaast hebben we ook nog een inspiratiemagazine dat boordevol leuke tips, keukentrends en mooie foto’s staat. U kunt dit magazine heel gemakkelijk downloaden via onze website.

Plan een afspraak
keukenzaak Drachten
keukenzaak Drachten

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Wilt u langkomen in onze keukenzaak in Drachten & omgeving? Of heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u natuurlijk langskomen in de showroom aan de Martin Luther Kingsingel 32. Tot ziens bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak