DELFT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe badkamer? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENZAAK DELFT

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Delft? Kom dan naar Küchen-Dump! Bij ons vindt u een groot aanbod aan keukenmeubelen, tegels en sanitair. Onze outlet is van groot oppervlak. Hierdoor kunt u heerlijk op uw gemak rondlopen en de verschillende showmodellen bekijken. In onze showroom vindt u de verschillende keukenstijlen terug. Zo kunt u zelf ontdekken welke keukenstijl u het meeste aanspreekt. Niet alleen vindt u onze keukenzaak in Delft, maar ook op andere plekken in Nederland. Küchen-Dump heeft namelijk verschillende vestiging. Het maakt niet uit in welke vestiging u langs komt, overal staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met de zoektocht naar uw droomkeuken!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP DELFT
Schieweg 73
2627 AT Delft 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

KEUKENZAAK IN DELFT | KUCHEN-DUMP

U kunt ervan uitgaan dat er genoeg inspiratie kan worden opgedaan in onze showroom. Wij hebben verschillende ruimtes naar stijl ingericht, zodat u een beter beeld krijgt bij elke stijl. Ook op onze website kunt u zich laten inspireren door de verschillende stijlen. In verschillende blogs worden de stijlen uitgelegd, waardoor u er meer idee bij krijgt. Ook kunt u via onze website ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Zo weten wij zeker dat u aan inspiratie niks te kort komt!

KOM LANGS BIJ KUCHEN-DUMP

Niet alleen helpen wij u graag bij het opdoen van inspiratie, ook kunnen wij u helpen met een 3D ontwerp. Met een 3D ontwerp krijgt u een veel beter beeld van hoe uw keuken er uiteindelijk in uw woning eruit komt te zien. Onze medewerkers gaan samen met u aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee. Mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat dan maakt dit niks uit. Wij kunnen het daarna weer geheel naar uw wens aanpassen!

Wist u dat u bij ons ook een showroom afspraak kunt maken? Tijdens uw bezoek wordt u begeleid door een specialist die u helpt en adviseert. Zo kunt u meteen al uw vragen stellen.

Plan een afspraak

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mocht u nog vragen hebben over onze keukenzaak in Delft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomkeuken vindt! Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak