Delft

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Delft

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Delft? Kom dan naar Küchen-Dump! Bij ons vindt u een groot aanbod aan keukenmeubelen, tegels en sanitair. Onze outlet is van groot oppervlak. Hierdoor kunt u heerlijk op uw gemak rondlopen en de verschillende showmodellen bekijken. In onze showroom vindt u de verschillende keukenstijlen terug. Zo kunt u zelf ontdekken welke keukenstijl u het meeste aanspreekt. Niet alleen vindt u onze keukenzaak in Delft, maar ook op andere plekken in Nederland. Küchen-Dump heeft namelijk verschillende vestigingen. Het maakt niet uit in welke vestiging u langs komt, overal staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met de zoektocht naar uw droomkeuken!

Küchen-Dump - delft-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Schieweg 73-75
2627 AT  Delft

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak Delft | Küchen-Dump

U kunt ervan uitgaan dat er genoeg inspiratie kan worden opgedaan in onze showroom. Wij hebben verschillende ruimtes naar stijl ingericht, zodat u een beter beeld krijgt bij elke stijl. Ook op onze website kunt u zich laten inspireren door de verschillende stijlen. In verschillende blogs worden de stijlen uitgelegd, waardoor u er meer idee bij krijgt. Ook kunt u via onze website ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Zo weten wij zeker dat u aan inspiratie niks te kort komt!

Kom langs bij Küchen-Dump

Niet alleen helpen wij u graag bij het opdoen van inspiratie, ook kunnen wij u helpen met een 3D ontwerp. Met een 3D ontwerp krijgt u een veel beter beeld van hoe uw keuken er uiteindelijk in uw woning eruit komt te zien. Onze medewerkers gaan samen met u aan de slag onder het genot van een kopje koffie of thee. Mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat dan maakt dit niks uit. Wij kunnen het daarna weer geheel naar uw wens aanpassen!

Wist u dat u bij ons ook een showroom afspraak kunt maken? Tijdens uw bezoek wordt u begeleid door een specialist die u helpt en adviseert. Zo kunt u meteen al uw vragen stellen.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben over onze keukenzaak in Delft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomkeuken vindt! Tot snel bij Küchen-Dump!