Capelle a/d IJssel

Cypresbaan 1
2908 LT, Capelle aan den IJssel
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
010-3036100
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

KEUKENZAAK CAPELLE AD IJSSEL

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenzaak Capelle ad IJssel? Dan bent u bij Küchen-Dump op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor Duitse kwaliteitskeukens tegen scherpe prijzen! Zo hebben we A-merken keukenapparatuur in al onze keukens en is er een ruim aanbod om uit te kiezen. Uiteraard helpen onze medewerkers u altijd met het maken van de juiste keuze. Wij geven u graag advies en laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de nieuwste keukentrends!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Keukenzaak Capelle ad IJssel | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Wij staan altijd voor u klaar! Vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt om u te oriënteren op uw droomkeuken tot aan de aankoop en de aftercare aan toe. We hebben voor u de keuze tussen veel verschillende stijlen keukens, zoals een moderne, klassieke, landelijke, industriële of design keuken. Houdt u van klassiek of juist modern? Hoogglans of liever matkleurig? Het maakt niet uit wat u wilt, bij Küchen-Dump maken we het mogelijk. Heeft u toch niet helemaal kunnen vinden waarnaar u op zoek bent? Laat dit dan aan ons weten, zodat wij met u mee kunnen denken.

Een vrijblijvend 3D-ontwerp

Heeft u al een idee van uw droomkeuken? Laat dan een gratis én vrijblijvend 3D ontwerp maken van uw keuken. Wij gaan met u in gesprek om al uw wensen helder in beeld te krijgen. Aan de hand hiervan beginnen wij met het ontwerp. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en komen we tot het gewenste resultaat! Zo bent u al een stapje dichter bij uw uiteindelijke droomkeuken!

Vraag nu uw 3D tekening aan!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze Keukenzaak Capelle ad IJssel? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar! Stuur gerust uw vragen in via het contactformulier. Liever een bezoek brengen aan onze vestiging? Dat begrijpen we natuurlijk ook! Wij zien u graag aan de aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken