Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Capelle ad IJssel? Dan bent u bij Küchen-Dump op de juiste plek. Bij ons kunt u terecht voor Duitse kwaliteitskeukens tegen scherpe prijzen! Zo hebben we A-merken keukenapparatuur in al onze keukens en is er een ruim aanbod om uit te kiezen. Uiteraard helpen onze medewerkers u altijd met het maken van de juiste keuze. Wij geven u graag advies en laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de nieuwste keukentrends!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak Capelle ad Ijssel | Küchen-Dump staat voort u klaar!

Wij staan altijd voor u klaar! Vanaf het moment dat u onze showroom binnenstapt om u te oriënteren op uw droomkeuken tot aan de aankoop en de aftercare aan toe. We hebben voor u de keuze tussen veel verschillende stijlen keukens, zoals een moderne, klassieke, landelijke, industriële of design keuken. Houdt u van klassiek of juist modern? Hoogglans of liever matkleurig? Het maakt niet uit wat u wilt, bij Küchen-Dump maken we het mogelijk. Heeft u toch niet helemaal kunnen vinden waarnaar u op zoek bent? Laat dit dan aan ons weten, zodat wij met u mee kunnen denken.

Een vrijblijvend 3D ontwerp maken

Heeft u al een idee hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Dan kunnen wij deze voor u in kaar brengen door het maken van een 3D tekening. Ga met één van onze keukenspecialisten in gesprek en geef al uw wensen door. Wij gaan direct voor u aan de slag. Tijdens het gesprek laten we u zien wat er nog meer allemaal mogelijk is. Dit alles is gratis én vrijblijvend. Hoe fijn is dat!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze keukenzaak in Capelle ad IJssel? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar! Stuur gerust uw vragen in via het contactformulier. Liever een bezoek brengen aan onze vestiging? Dat begrijpen we natuurlijk ook! Wij zien u graag aan de aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!