Capelle a/d IJssel

Cypresbaan 1
2908 LT, Capelle aan den IJssel
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
010-3036100
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

KEUKENZAAK CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een keukenzaak Capelle aan den IJssel & omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump Capelle aan den IJssel op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor prachtige keukens van Duitse kwaliteit. Uiteraard hebben we alleen A-merken keukenapparatuur én dat tegen bodemprijzen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van uw droomkeuken! Kom gerust langs in onze keukenzaak in Capelle aan den IJssel en bekijk ons aanbod aan kwaliteit keukens!

Hulp nodig bij het samenstellen van uw droomkeuken? Neem dan gerust contact met ons op!

Keukenzaak Capelle aan den IJssel | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Kom langs in onze keukenzaak in Capelle aan den IJssel om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan verschillende keukens. Zo hebben we allerlei kleuren van lichte keukens tot donkere keukens, moderne tot klassieke keukens en keukens zonder grepen. Küchen-Dump staat voor u klaar! Ook kunt u ons inspiratiemagazine op de website downloaden. Hierin staan tips, keukenweetjes en natuurlijk prachtige foto’s om inspiratie uit op te doen!

Download het inspiratiemagazine hier.

Een vrijblijvend 3D ontwerp

Heeft u al een idee hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Dan kunnen wij deze voor u in kaar brengen door het maken van een 3D tekening. Ga met één van onze keukenspecialisten in gesprek en geef al uw wensen door. Wij gaan direct voor u aan de slag. Tijdens het gesprek laten we u zien wat er nog meer allemaal mogelijk is. Dit alles is gratis én vrijblijvend. Hoe fijn is dat!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer weten over onze keukenzaak Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze keukenzaak aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken