Keukenzaak Amsterdam

Bent u op zoek naar een ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenzaak Amsterdam

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Amsterdam? Zoek dan niet verder, want u bent bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Küchen-Dump is een keukenoutlet met een giga aanbod aan Keukens. Doordat wij verschillende vestigingen verspreid hebben over heel het land, zit er altijd wel één bij u in de buurt. In onze outlet vindt u verschillende keukenstijlen terug. U kunt tijdens uw bezoek aan onze showroom inspiratie opdoen van welke stijl u het meeste aanspreekt. In ons assortiment vindt u ook verschillende merken terug. Wij leveren niet alleen A-kwaliteit, maar ook altijd de laagste prijs! U kunt gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen. Wij laten u dan graag zien dat wij de goedkoopste zijn!

Bekijk hier alle vestigingen van Kuchen-Dump en ontdek welke vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Küchen-Dump - Showroom-Kuchendump-Sanidump-Amsterdam-35_750x500

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ  Amsterdam

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak in Amsterdam | Küchen-Dump

Niet alleen in onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen, ook op onze website kunt u zich laten inspireren. U vindt verschillende blogs met onderwerpen, zoals hoe u het best uw keuken kunt indelen en welke keukenstijlen er allhttps://www.kuechendump.nl/inspiratie/trends/emaal zijn. Naast onze blogs, kunt u ook gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. In dit magazine vindt u informatie terug over de verschillende keukenstijlen, maar ook bijvoorbeeld tips. Zo kunt u rustig voor uw bezoek aan Kuchen-Dump alvast bedenken welke stijl u het meest aanspreekt!

Laat een 3D ontwerp maken uw keuken

Als u voldoende inspiratie heeft opgedaan voor uw keuken, kunt u bij één van onze filialen een gratis 3D ontwerp laten maken. Samen met een medewerker gaat u hiermee aan de slag. Het voordeel van een 3D ontwerp is, is dat u meteen weet hoe uw keuken er eventueel uit zal komen te zien. Natuurlijk kunnen er nog altijd aanpassingen worden gedaan, mocht u niet tevreden zijn met het ontwerp.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Mocht u nou nog vragen hebben over onze keukenzaak in Amsterdam of het laten maken van een 3D ontwerp, dan kunt u altijd contact opnemen. Vul gerust ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden! Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.