Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenwinkel Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Wanneer u op zoek bent naar een keukenwinkel in Vlaardingen, bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Niet alleen vindt u bij ons de mooiste keukens met de beste kwaliteit, ook kunnen wij u verzekeren dat wij de goedkoopste zijn! Wij bieden namelijk de keukens aan voor echte spotprijzen. U kunt gerust bij ons langskomen met een offerte van de concurrent. Wij laten namelijk graag zien dat wij altijd goedkoper zijn! Niet alleen vindt u onze keukenoutlet in Vlaardingen. Küchen-Dump zit namelijk ook verspreidt door heel Nederland.

Bent u benieuwd naar welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk dan eens onze vestiging pagina.

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Keukenwinkel Vlaardingen | Küchen-Dump

In onze keukenwinkel kunt u heerlijk op uw gemakje komen rondkijken. Onze showroom is zo ingedeeld, dat u er verschillende stijlen in terugvind. Vooral wanneer u nog geen idee heeft welke stijl u wilt aanhouden, is dit erg voordelig. U kunt hierdoor namelijk voor uzelf een beter beeld krijgen welke stijl u leuk vindt. Om u nog verder op weg te helpen kunt u gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine downloaden op onze website. Hier kunt u ook veel inspiratie uit halen. Mocht u het dan nog echt niet weten, dan kunt u op onze website ook nog verschillende blogs doorlezen. Deze blogs zijn geschreven door onze experts en bevatten diverse onderwerpen.

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u een idee heeft van hoe uw keuken eruit moet komen te zien, kunt u een 3D ontwerp bij ons laten maken. Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag hiermee. Het is erg handig om zo een ontwerp te laten maken, omdat u dan meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met het resultaat of dat u juist nog aanpassingen wilt. Ook het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Heeft u nog vragen over onze keukenwinkel in Vlaardingen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.