Terneuzen

Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN, Terneuzen
0115-745323
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Gallerij

Google map

Plan je route

KEUKENWINKEL TERNEUZEN

Voor vestigingen

Zoekt u een keukenwinkel Terneuzen en omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Wij hebben namelijk keukens van hoge kwaliteit tegen bodemprijzen! In onze keukenwinkel in Terneuzen kunt u terecht voor een ruim aanbod aan keukens met A-merken apparatuur. Bekijk keukens in verschillende stijlen en modellen. Wij hebben letterlijk voor al onze klanten iets naar hun smaak! Kom langs en ontdek het zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken? Neem contact met ons op!

Keukenwinkel Terneuzen

In onze keukenwinkel in Terneuzen hebben we mooie, kwalitatieve en scherp geprijsde keukens! Zoals al eerder benoemd hebben we een ruim aanbod aan keukens, van modern tot klassieke keukens en verschillende kleuren, Küchen-Dump heeft het! Daarnaast wordt er bij iedere keuken A-merken keukenapparatuur geleverd. Wij gaan voor kwaliteit, maar dan tegen de laagste prijs! Heeft u elders een andere offerte voor uw keuken ontvangen? Breng deze mee dan zullen wij u laten zien de we de goedkoopste zijn.

Doe inspiratie op!

Heeft u nog geen idee welke kleur of type keuken u wilt? Begin dan eens ons inspiratiemagazine door te bladeren. Hierin vindt u vele foto’s van droomkeukens, leest u handige tips over de aankoop van uw keuken en staan de nieuwste trends uitgelicht. Uiteraard kunt u ook inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u met uw eigen ogen alle materialen zien en voelen de keukenlades etc. opengaan. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar!

Download het inspiratiemagazine hier.

Neem contact met ons op

Komt u langs in onze keukenwinkel Terneuzen? Of heeft u nog vragen over een keuken kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze keukenwinkel aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken