TERNEUZEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENWINKEL TERNEUZEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Zoekt u een keukenwinkel in Terneuzen en omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Wij hebben namelijk keukens van hoge kwaliteit tegen bodemprijzen! In onze keukenwinkel in Terneuzen kunt u terecht voor een ruim aanbod aan keukens met A-merken apparatuur. Bekijk keukens in verschillende stijlen en modellen. Wij hebben letterlijk voor al onze klanten iets naar hun smaak! Kom langs en ontdek het zelf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomkeuken? Neem contact met ons op!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP TERNEUZEN
Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN Terneuzen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKENWINKEL TERNEUZEN

In onze keukenwinkel in Terneuzen hebben we mooie, kwalitatieve en scherp geprijsde keukens! Zoals al eerder benoemd hebben we een ruim aanbod aan keukens, van modern tot klassieke keukens en verschillende kleuren, Küchen-Dump heeft het! Daarnaast wordt er bij iedere keuken A-merken keukenapparatuur geleverd. Wij gaan voor kwaliteit, maar dan tegen de laagste prijs! Heeft u elders een andere offerte voor uw keuken ontvangen? Breng deze mee dan zullen wij u laten zien de we de goedkoopste zijn.

DOE INSPIRATIE OP!

Heeft u nog geen idee welke kleur of type keuken u wilt? Begin dan eens ons inspiratiemagazine door te bladeren. Hierin vindt u vele foto’s van droomkeukens, leest u handige tips over de aankoop van uw keuken en staan de nieuwste trends uitgelicht. Uiteraard kunt u ook inspiratie opdoen in onze showroom. Hier kunt u met uw eigen ogen alle materialen zien en voelen de keukenlades etc. opengaan. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar!

Download het inspiratiemagazine hier.

Plan een afspraak
keukenwinkel terneuzen
keukenwinkel terneuzen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Komt u langs in onze keukenwinkel in Terneuzen? Of heeft u nog vragen over een keuken kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze keukenwinkel aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen.

Plan een afspraak