PURMEREND

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENWINKEL PURMEREND

Altijd een vestiging in de buurt!

Als je op zoek bent naar een goede keukenwinkel, kijk dan zeker eens bij Kuchen-Dump Purmerend. Ze hebben een enorme selectie aan kwaliteitskeukens, keukenapparatuur en meer. Neem gerust uw offerte van een andere keukenwinkel mee om te zien dat wij de goedkoopste zijn. Ons personeel is altijd behulpzaam, zodat u zeker kunt vinden wat u zoekt. Wist u dat het zelfs mogelijk is om bij ons een 3D ontwerp te laten maken? Verder vindt u de filialen van Küchen-Dump door heel Nederland. Zo kunt u altijd terecht bij een Küchen-Dump bij u in de buurt!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP PURMEREND
Voltastraat 3
1446 VA Purmerend 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:00 - 17:30
Woensdag7 December09:00 - 17:30
Donderdag8 December09:00 - 17:30
Vrijdag9 December09:00 - 20:00
Zaterdag10 December10:00 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

KEUKENWINKEL PURMEREND | KÜCHEN-DUMP

Het ontwerpen van uw droomkeuken hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn genoeg keukenzaken die het technische werk voor u doen, zoals Küchen-Dump. U hoeft ons alleen maar een paar belangrijke details te geven over wat u zoekt in een keuken en wij maken het ontwerp. Wij kunnen aan de hand van een 3D ontwerp uw gehele droomkeuken in elkaar zetten. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat alles precies zo wordt, als u voor ogen heeft. Dus als u zich overweldigd voelt bij de gedachte aan het ontwerpen van uw droomkeuken, kom dan zeker eens langs bij Küchen-Dump!

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Als uw keuken toe is aan een make-over, vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. Zo kunt u een aantal goede ideeën opdoen om uw ruimte te veranderen in de keuken van uw dromen. Of u nu op zoek bent naar nieuwe apparatuur, kasten of werkbladen, of gewoon de indeling van uw ruimte wilt veranderen, een keuken inspiratie magazine kan u voorzien van alle informatie en inspiratie die u nodig heeft. Vraag dus vandaag nog uw gratis exemplaar aan!

Plan een afspraak
Keukenwinkel Purmerend
Keukenwinkel Purmerend

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over onze keukenwinkel in Purmerend, dan kunt u altijd contact opnemen. Vul gemakkelijk ons contactformulier in en onze medewerkers zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak