Drachten

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenwinkel Drachten

Altijd een vestiging in de buurt!

Woont u in Drachten en bent u op zoek naar een keukenwinkel? Kom dan eens langs bij Kuchen-Dump! Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse keukens van echte A-kwaliteit. Omdat onze kwaliteit hoog is, hoeft niet te betekenen dat u de hoofdprijs betaalt. Bij ons betaalt u namelijk altijd de laagste prijs! Om dit aan u te verzekeren kunt u gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen. Wij laten u graag zien dat wij de goedkoopste zijn!

Küchen-Dump - KdumpDrachten-117_750x500px

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC  Drachten

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Drachten keukenwinkel | bekijk de mogelijkheden

Om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomkeuken, lopen er allemaal specialisten bij ons rond in de winkel. Stel gerust uw vragen en laat u adviseren. Onze specialisten weten van alles over keukens en kunnen alles tot in de fijne kneepjes uitleggen. Heeft u moeite met het vinden van de juiste keukenindeling voor uw woning? Geen probleem! Onze specialist denkt graag met u mee. Mocht u voldoende inspiratie hebben opgedaan, dan kan er een 3D ontwerp worden gemaakt. Met dit 3D ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw keuken eruit kan komen te zien. Mocht u niet tevreden zijn dan kan er natuurlijk altijd wat aangepast worden.

Inspiratiemagazine

Wilt u wat inspiratie opdoen voor uw bezoek aan Kuchen-Dump? Vraag dan gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aan via de website en laat u inspireren. U leest alles over de verschillende keukenstijlen, keukenindelingen en trends. Verder vindt u bij ons op de website ook nog blogs. Hier kunt u lezen over de keuken trends, keuken tips en keukenstijlen. Ontdek het allemaal zelf!

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over onze keukenwinkel in Drachten, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk kunnen wij u snel verwelkomen in keukenwinkel!