Capelle a/d IJssel

Cypresbaan 1
2908 LT, Capelle aan den IJssel
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Capelle a/d IJssel voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
010-3036100
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 21:00
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Keukenwinkel Capelle aan den Ijssel

Voor vestigingen

Wilt u een keukenwinkel Capelle aan den Ijssel bezoeken? Küchen-Dump begrijpt dat het zoeken naar de juiste keuken soms een moeilijke opgaven kan zijn. Gelukkig staan onze medewerkers voor u klaar om u het juiste advies en begeleiding te geven. Doordat wij verschillende filialen verspreidt hebben over heel het land, beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij u snelle levertijden aanbieden.

Bent u benieuwd wat onze openingstijden zijn? Bekijk ze dan hier.

Keukenwinkel Capelle aan den Ijssel | Laat een 3D ontwerp maken

Door de technologieën van tegenwoordig is het bij ons mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. Heeft u al een idee in uw hoofd? En wilt u erachter komen of deze keuken echt bij u past? Kom dan langs en laat gratis en geheel vrijblijvend het 3D ontwerp maken! Onze medewerkers gaan voor u aan de slag om samen met u uw droomkeuken te ondervinden. Met een lekker kopje koffie of thee bespreken jullie de ideeën en wensen. Vanuit daar wordt er een ontwerp gemaakt. Op deze manier kunt u meteen ontdekken of deze keuken u aanspreekt. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u ondervinden welke aanpassingen nog gedaan moeten worden.

Inspiratie opdoen met ons magazine

Als u nog geen idee heeft van wat voor keuken u wilt, kunt u eens een kijkje nemen in ons inspiratiemagazine. Hier vindt u verschillende keuken ideeën, tips en keukenstijlen. Ook kunt u inspiratie opdoen door middel van het lezen van onze blogs. Deze zijn te vinden op de website.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de keukenwinkel Capelle aan den Ijssel? Of wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze contactpagina.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken