Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenwinkel Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een keukenwinkel in Capelle aan den Ijssel bezoeken? Küchen-Dump begrijpt dat het zoeken naar de juiste keuken soms een moeilijke opgaven kan zijn. Gelukkig staan onze medewerkers voor u klaar om u het juiste advies en begeleiding te geven. Doordat wij verschillende filialen verspreidt hebben over heel het land, beschikken wij over grote voorraden. Hierdoor kunnen wij u snelle levertijden aanbieden.

Bent u benieuwd wat onze openingstijden zijn? Bekijk ze dan hier.

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenwinkel Capelle aan den Ijssel | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Door de technologieën van tegenwoordig is het bij ons mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. Heeft u al een idee in uw hoofd? En wilt u erachter komen of deze keuken echt bij u past? Kom dan langs en laat gratis en geheel vrijblijvend het 3D ontwerp maken! Onze medewerkers gaan voor u aan de slag om samen met u uw droomkeuken te ondervinden. Met een lekker kopje koffie of thee bespreken jullie de ideeën en wensen. Vanuit daar wordt er een ontwerp gemaakt. Op deze manier kunt u meteen ontdekken of deze keuken u aanspreekt. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u ondervinden welke aanpassingen nog gedaan moeten worden.

Inspiratie opdoen met ons magazine

Als u nog geen idee heeft van wat voor keuken u wilt, kunt u eens een kijkje nemen in ons inspiratiemagazine. Hier vindt u verschillende keuken ideeën, tips en keukenstijlen. Ook kunt u inspiratie opdoen door middel van het lezen van onze blogs. Deze zijn te vinden op de website.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Wilt u meer weten over de keukenwinkel in Capelle aan den Ijssel? Of wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze contactpagina. Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook.