PURMEREND

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENSHOWROOM PURMEREND

Altijd een vestiging in de buurt!

Küchen-Dump is een keukenshowroom in Purmerend. Doordat wij verschillende vestigingen hebben door heel Nederland en zelfs België, hoeft u nooit ver te reizen. Verder kunnen wij snelle levertijden garanderen, waardoor u nooit lang op uw nieuwe droomkeuken hoeft te wachten. Onze experts staan elke dag opnieuw voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Maak dus snel een afspraak en kom langs!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP PURMEREND
Voltastraat 3
1446 VA Purmerend 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:00 - 17:30
Woensdag7 December09:00 - 17:30
Donderdag8 December09:00 - 17:30
Vrijdag9 December09:00 - 20:00
Zaterdag10 December10:00 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

KEUKENSHOWROOM PURMEREND | KÜCHEN-DUMP

Het hebben van een goed ontworpen keuken is belangrijk voor elke thuiskok. Immers, de keuken is dé plek waar maaltijden worden bereid en geserveerd. Dus het moet zowel functioneel als stijlvol zijn. Gelukkig zijn er nu veel manieren om uw droomkeuken te ontwerpen. Met de hulp van onze keuken expert kunt u een 3D-model van uw ideale keuken laten maken. Zo ziet u precies hoe alles eruit komt te zien, voordat de bouw begint. Samen zorgen we ervoor dat u de keuken van uw dromen krijgt!

Inspiratiemagazine

Als u houdt van koken dan, is uw keuken vast het hart van het huis. Hier kookt u maaltijden voor uw gezin, ontvangt u gasten en ontspant u zich na een lange dag. Als uw keuken toe is aan een opknapbeurt, hoeft u niet verder te kijken dan de pagina’s van ons inspiratiemagazine. Hier vindt u een tal van ideeën om u te helpen de keuken van uw dromen te creëren. Het inspiratiemagazine van Küchen-Dump heeft alles wat u nodig hebt om aan uw volgende keukenproject te beginnen. En het beste is dat het gratis is! Vul gewoon het formulier in op onze website in en wij sturen u de nieuwste uitgave toe. Dus waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog inspireren!

Plan een afspraak
Keukenshowroom Purmerend
Keukenshowroom Purmerend

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Mocht u nog vragen hebben over onze keukenshowroom in Purmerend, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Küchen-Dump Purmerend!

Plan een afspraak