Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenshowroom Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een keuken kopen Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Küchen-Dump Capelle aan den IJssel heeft namelijk de mooiste keukens voor echte bodemprijzen! Uiteraard verkopen we u A-merken keukenapparatuur. Hierbij is het enige wat wij dumpen de prijs! Kom langs in onze showroom om alle modellen keukens te bekijken en inspiratie op te doen. Wij verwelkomen u graag om uw droom keuken te kopen!

Hulp nodig bij de zoektocht naar uw droomkeuken? Neem contact met ons op!

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenshowroom Capelle aan den Ijssel | kwaliteitskeukens tegen bodemprijzen

Bij Küchen-Dump hebben we mooie keukens voorzien van A-merken keukenapparatuur. Hierbij staat het bieden van kwaliteit en professioneel advies op maat voorop! Dankzij onze snelle levertijden en grote voorraden kunt u binnen de kortste keren genieten van uw droomkeuken. Heeft u al inspiratie opgedaan? Kom langs in onze keukenshowroom in Capelle ad IJssel en bekijk, voel en ervaar het gemak van onze keukens. Ook kunt u ons inspiratiemagazine downloaden. Hierin kunt u tips, de nieuwste trends en foto’s van droomkeukens vinden.

Laat een 3D ontwerp maken

Bent u er al helemaal uit hoe uw droomkeuken eruit mag komen te zien? Laat dan een 3D ontwerp van uw keuken opstellen. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om al uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te laten zien. Heeft u al keuzes gemaakt met betrekking tot het materiaal en de kleuren? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor een schitterend ontwerp!

Vraag nu een 3D-ontwerp aan.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze keukenshowroom in Capelle ad IJssel? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder! U kunt onze keukenshowroom vinden aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!