Zwolle

Marconistraat 10
8013 PK, Zwolle
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Zwolle voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
038-3036800
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

KEUKENS ZWOLLE

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een winkel die mooie keukens Zwolle & omgeving verkoopt? Dan bent u bij Küchen-Dump Zwolle aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor keukens van Duitse kwaliteit tegen de laagste prijs! In ons ruime aanbod aan keukens hebben we verschillende modellen keukens, van klassiek tot modern, er zit altijd wel iets voor u bij! Kom langs in onze showroom waar onze keukenspecialisten u op weg helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie op via ons contactformulier.

Keukens Zwolle | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Wij zijn de keukenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor de mooiste keukens! Uiteraard hebben wij A-merken keukenapparatuur tegen bodemprijzen. We leveren namelijk niet in op kwaliteit, maar bieden u tóch echt de laagste prijs. Gelooft u ons niet? Breng dan één offerte mee van een van de concurrente keukenwinkels. Wij laten het u zien! Onze medewerkers staan u graag te woorden en geven u gedegen advies over de verschillende modellen keukens. Weet u niet precies wat u voor een keuken wilt. Kom dan langs om inspiratie op te doen!

Een gratis 3D ontwerp

Wilt u een 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken? Ga dan in gesprek met één van onze keukenspecialisten. Hij/zij zal goed naar uw wensen luisteren en hiermee aan de slag gaan. Uiteindelijk ontvangt u een 3D-tekening met hierin het ontwerp van uw droomkeuken. Zo brengen we letterlijk uw wensen in kaart. Het mooie hiervan is dat een 3D-tekening geheel gratis én vrijblijvend is.

Vraag een 3D-ontwerp aan.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over ons aanbod aan keukens Zwolle? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag verder. Ook kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom. U kunt deze vinden aan de Marconistraat 10. Graag tot ziens bij Küchen-Dump Zwolle!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken