Sliedrecht

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukens Sliedrecht

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar keukens in Sliedrecht? Zoek dan niet verder, want u bent bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Bij Küchen-Dump vindt u een groot aanbod aan keukens. Bent u op zoek naar een betonlook keuken? Wij hebben het! Wilt u graag marmer op de achterwand van uw keuken? Wij regelen het! Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken te vinden en ontwerpen. Niet alleen kunnen wij u de laagste prijs garanderen, ook bieden wij de beste kwaliteit aan! U betaalt bij ons dus nooit te veel!

Als u wilt weten welke vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit, bekijk dit dan hier.

Küchen-Dump - SLIEDRECHT-KLEIN-1

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Openingstijden

Sliedrecht
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keukens Sliedrecht | Küchen-Dump is uw specialist!

Bij Küchen-Dump kunnen wij u verzekeren dat u genoeg inspiratie kunt komen opdoen. Wij hebben verschillende gedeeltes in onze showroom omgebouwd tot een echte keuken. De keukens zijn te vinden in verschillende stijlen. Hierdoor hopen wij u een beter beeld te geven met hoe een bepaalde keukenstijl eruit kan komen te zien en of het bij u past. Als u dit nog niet voldoende vindt, dan is het ook mogelijk om via onze website ons inspiratiemagazine aan te vragen. In het magazine vindt u ook mega veel inspiratie en tips van hoe u uw keuken kunt inrichten. Mocht u nou aan al deze informatie nog niet genoeg hebben, dan hebben wij ook nog keuken blogs als inspiratie!

Een 3D ontwerp van uw keuken

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan en precies weet wat u wilt, kunt u bij ons een 3D tekening van uw ontwerp laten maken. Op deze manier hopen wij u een beter beeld te kunnen geven, van hoe uw keuken er eventueel uit kan komen te zien. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze keukens in Sliedrecht? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de levertijden? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Tot snel bij Küchen-Dump!