SLIEDRECHT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENS SLIEDRECHT

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar keukens in Sliedrecht? Zoek dan niet verder, want u bent bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Bij Küchen-Dump vindt u een groot aanbod aan keukens. Bent u op zoek naar een betonlook keuken? Wij hebben het! Wilt u graag marmer op de achterwand van uw keuken? Wij regelen het! Onze medewerkers staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken te vinden en ontwerpen. Niet alleen kunnen wij u de laagste prijs garanderen, ook bieden wij de beste kwaliteit aan! U betaalt bij ons dus nooit te veel!

Als u wilt weten welke vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit, bekijk dit dan hier.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP SLIEDRECHT
Leeghwaterstraat 63
3364 AE Sliedrecht 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

Aangepaste openingstijden

Zondag2 Oktober11:00 - 17:00Koopzondag

KEUKENS SLIEDRECHT | KÜCHEN-DUMP IS UW SPECIALIST!

Bij Küchen-Dump kunnen wij u verzekeren dat u genoeg inspiratie kunt komen opdoen. Wij hebben verschillende gedeeltes in onze showroom omgebouwd tot een echte keuken. De keukens zijn te vinden in verschillende stijlen. Hierdoor hopen wij u een beter beeld te geven met hoe een bepaalde keukenstijl eruit kan komen te zien en of het bij u past. Als u dit nog niet voldoende vindt, dan is het ook mogelijk om via onze website ons inspiratiemagazine aan te vragen. In het magazine vindt u ook mega veel inspiratie en tips van hoe u uw keuken kunt inrichten. Mocht u nou aan al deze informatie nog niet genoeg hebben, dan hebben wij ook nog keuken blogs als inspiratie!

EEN 3D ONTWERP VAN UW KEUKEN

Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan en precies weet wat u wilt, kunt u bij ons een 3D tekening van uw ontwerp laten maken. Op deze manier hopen wij u een beter beeld te kunnen geven, van hoe uw keuken er eventueel uit kan komen te zien. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak
Keukens Sliedrecht
Keukens Sliedrecht

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Heeft u nog vragen over onze keukens in Sliedrecht? Of wilt u meer weten over bijvoorbeeld de levertijden? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak