LEIDERDORP

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENS LEIDERDORP

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een winkel die mooie keukens Leiderdorp & omgeving verkoopt? Dan bent u bij Küchen-Dump Leiderdorp aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor keukens van Duitse kwaliteit tegen de laagste prijs! In ons ruime aanbod aan keukens hebben we verschillende modellen keukens, van klassiek tot modern, er zit altijd wel iets voor u bij! Kom langs in onze showroom waar onze keukenspecialisten u op weg helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag meer informatie op via ons contactformulier.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP LEIDERDORP
Meubelplein 4
2353 EX Leiderdorp 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

KEUKENS LEIDERDORP | KWALITEITSKEUKENS TEGEN BODEMPRIJZEN

Wij zijn de keukenspeciaalzaak waar u terecht kunt voor de mooiste keukens! Uiteraard hebben wij A-merken keukenapparatuur tegen bodemprijzen. We leveren namelijk niet in op kwaliteit, maar bieden u tóch echt de laagste prijs. Gelooft u ons niet? Breng dan één offerte mee van een van de concurrente keukenwinkels. Wij laten het u zien! Onze medewerkers staan u graag te woorden en geven u gedegen advies over de verschillende modellen keukens. Weet u niet precies wat u voor een keuken wilt. Kom dan langs om inspiratie op te doen!

Een gratis 3D ontwerp aanvragen

Wilt u een 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken? Ga dan in gesprek met één van onze keukenspecialisten. Hij/zij zal goed naar uw wensen luisteren en hiermee aan de slag gaan. Uiteindelijk ontvangt u een 3D-tekening met hierin het ontwerp van uw droomkeuken. Zo brengen we letterlijk uw wensen in kaart. Het mooie hiervan is dat een 3D-tekening geheel gratis én vrijblijvend is.

Vraag een 3D-ontwerp aan.

Plan een afspraak
Keukens Leiderdorp
Keukens Leiderdorp

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u nog vragen over ons aanbod aan keukens Leiderdorp? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag verder. Ook kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom. Graag tot ziens bij Küchen-Dump Leiderdorp!

Plan een afspraak