Drachten

Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC, Drachten
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Drachten voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0512-513440
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Streetview

Keukenoutlet Drachten

Voor vestigingen

Wilt u een keukenoulet Drachten bezoeken en is het tijd voor een nieuwe keuken? Kom dan eens langs bij onze keukenzaak in Drachten! Bij Küchen-Dump kunt u terecht voor mooie keukens tegen bodemprijzen! Al onze keukens bevatten keukenmateriaal van A-merken. Wilt u ons aanbod bekijken? Kom dan een langs in onze showroom! Al onze medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Wilt u de openingstijden weten van Küchen-Dump? Bekijk dan nu onze actuele openingstijden.

Keukenoutlet Drachten | Dé keukenzaak van Drachten

Küchen-Dump is dé keukenoutlet als het gaat om kwaliteitskeukens tegen een bodemprijs. In onze keukenoutlet Drachten zijn verschillende stijlen keukens te vinden. Gaat u voor een moderne keuken? Of wilt u toch liever een mooie landelijke keuken? Het kan allemaal! Als u vragen heeft over de mogelijkheden of levertijden kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om samen met u uw droomkeuken te vinden.

Doe inspiratie op voor uw bezoek

Om inspiratie op te doen voor uw keuken, kunt u een kijkje nemen in ons inspiratiemagazine. In het magazine vindt u verschillende soorten en stijlen keukens. Ook de verschillende materialen zullen te zien zijn, waardoor u al ideeën op kunt doen. Verder staat ons magazine boordevol met tips & tricks, keukenadviezen, keukentrends en nog veel meer!

Heeft u nog vragen?

Voor eventuele vragen over de keukens of andere zaken kunt u altijd langskomen in de keukenoutlet Drachten. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bereiken via ons 078 – 652 40 00 of neem contact op via ons contactformulier. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk contact op te nemen en uw vragen te beantwoorden. Wij hopen u snel te zien bij Küchen-Dump! Samen vinden wij uw droomkeuken!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken