Sliedrecht

Leeghwaterstraat 63
3364 AE, Sliedrecht
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Sliedrecht voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0184-416946
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Google map

Plan je route

Keukenapparatuur Sliedrecht

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar nieuw keukenapparatuur Sliedrecht? Küchen-Dump beschikt over een groot aanbod aan A-kwaliteit keukenapparatuur! Uiteraard snappen wij dat u niet te veel wilt betalen voor een keuken. Daarom bieden wij al onze keukens aan tegen echte bodemprijzen. Door onze grote voorraden kunnen wij snelle levertijden aanbieden. Voor eventuele vragen of advies staan onze medewerkers voor u klaar.

Bent u benieuwd naar waar onze vestigingen zich bevinden? Neem dan een kijkje op onze vestiging pagina.

Keukenapparatuur Sliedrecht | Ontdek ons assortiment

Een keuken is een plek waarin je een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Je kookt er, maakt er schoon, eet daar en komt ook waarschijnlijk met de familie daar samen. Het is daarom belangrijk dat de keuken een plekje wordt die fijn aanvoelt. Waar je tevreden mee bent en gelukkig van word. Küchen-Dump helpt u hierbij. Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Bekijk wat er mogelijk is en doe inspiratie op.

Vraag uw gratis inspiratiemagazine op

Heeft u al in gedachte wat voor stijl keuken u wilt? Of bent u nog steeds aan het twijfelen welke stijl het beste bij u past. Ontdek uw stijl door het gratis inspiratiemagazine aan te vragen. In ons magazine staan verschillende keuken ideeën en stijlen. Hiermee hopen wij u te kunnen inspireren waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken. Natuurlijk kunt u in de winkel ook altijd bij onze medewerkers terecht. Twijfelt u tussen een donkere en lichte keuken? Ook met deze vragen denken onze medewerkers graag met u mee. Neem wat foto’s mee van uw eigen keuken, zodat wij er een beter beeld bij krijgen. Samen vinden wij uw droomkeuken!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over keukenapparatuur Sliedrecht? Neem dan contact met ons op. Wilt u ons gratis inspiratiemagazine aanvragen? Neem dan een kijkje op onze website en vraag hem aan!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken