Sliedrecht

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keukenapparatuur Sliedrecht

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar nieuw keukenapparatuur in Sliedrecht? Küchen-Dump beschikt over een groot aanbod aan A-kwaliteit keukenapparatuur! Uiteraard snappen wij dat u niet te veel wilt betalen voor een keuken. Daarom bieden wij al onze keukens aan tegen echte bodemprijzen. Door onze grote voorraden kunnen wij snelle levertijden aanbieden. Voor eventuele vragen of advies staan onze medewerkers voor u klaar.

Bent u benieuwd naar waar onze vestigingen zich bevinden? Neem dan een kijkje op onze vestiging pagina.

Küchen-Dump - SLIEDRECHT-KLEIN-1

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Openingstijden

Sliedrecht
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keukenapparatuur Sliedrecht | ontdek ons assortiment

Een keuken is een plek waarin je een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Je kookt er, maakt er schoon, eet daar en komt ook waarschijnlijk met de familie daar samen. Het is daarom belangrijk dat de keuken een plekje wordt die fijn aanvoelt. Waar je tevreden mee bent en gelukkig van word. Küchen-Dump helpt u hierbij. Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Bekijk wat er mogelijk is en doe inspiratie op.

Vraag uw gratis inspiratiemagazine op

Heeft u al in gedachte wat voor stijl keuken u wilt? Of bent u nog steeds aan het twijfelen welke stijl het beste bij u past. Ontdek uw stijl door het gratis inspiratiemagazine aan te vragen. In ons magazine staan verschillende keuken ideeën en stijlen. Hiermee hopen wij u te kunnen inspireren waardoor het makkelijker wordt om een keuze te maken. Natuurlijk kunt u in de winkel ook altijd bij onze medewerkers terecht. Twijfelt u tussen een donkere en lichte keuken? Ook met deze vragen denken onze medewerkers graag met u mee. Neem wat foto’s mee van uw eigen keuken, zodat wij er een beter beeld bij krijgen. Samen vinden wij uw droomkeuken!

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Neem contact op

Wilt u meer weten over keukenapparatuur in Sliedrecht? Neem dan contact met ons op. Wilt u ons gratis inspiratiemagazine aanvragen? Neem dan een kijkje op onze website en vraag hem aan!