GOES

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENAPPARATUUR GOES

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een winkel voor uw keukenapparatuur in Goes? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Hier vindt u naast sanitair, tegels en accessoires ook nog eens keukenapparatuur. U hoeft dus niet naar verschillende winkels te gaan om er een complete keuken van te maken. Hier vindt u alles in één! Via onze website kunt u een afspraak maken om samen met één van onze specialisten op pad te gaan. Tijdens uw bezoek zal onze specialist met u mee lopen en u adviseren en helpen waar nodig is.

Benieuwd naar welke vestiging er het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk de verschillende locaties dan hier!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP GOES
Anthony Fokkerstraat 4A
4462 ET Goes 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

LUXE KEUKENS GOES | KÜCHEN-DUMP HEEFT HET ALLEMAAL!

Of het nou gaat om een koelkast, vaatwasser, oven, afzuigkap of quooker bij ons vindt u alles op één plek! Het voordeel bij ons is, dat u gehele keukens bij ons kunt kopen. Dat betekend dat al het keukenapparatuur er al bij zit wanneer u een keuken koopt. Mocht u het keukenapparatuur los bij ons willen bekijken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Misschien is het wellicht ook tijd voor een nieuwe kraan? Deze hebben wij ook beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Kom eens langs en ontdek welke kraan bij u past!

Doe inspiratie op

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar heeft u nog geen idee welke stijl u wilt aanhouden? Dan heeft Küchen-Dump de perfecte oplossing voor u! Op onze website kunt u namelijk gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. In dit magazine vindt u vele voorbeelden van hoe uw keuken eruit kan komen te zien. Ook worden er diverse inricht tips behandeld en de stijlen doorgenomen. Kortom, wilt u inspiratie opdoen, dan is dit zeker een aanrader! Verder vindt u op onze website ook nog blogs met diverse onderwerpen. Mocht ons magazine dus nog niet genoeg inspiratie opleveren, dan kunt u ook zeker hier een kijkje nemen!

Plan een afspraak
keukenapparatuur goes
keukenapparatuur goes

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnen komen over ons keukenapparatuur in Goes, dan kan er altijd contact opgenomen worden. Vul gemakkelijk ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk te reageren. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak