Drachten

Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC, Drachten
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Drachten voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0512-513440
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 Mei11:00 - 17:00

Google map

Plan je route

Streetview

Keukenapparatuur Drachten

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar keukenapparatuur Drachten? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Ons bedrijf beschikt over een groot aanbod aan keukenapparatuur. Al onze keukens en keukenapparatuur zijn van echte Duitse kwaliteit. Natuurlijk begrijpen wij dat u niet te veel wilt betalen. Daarom zijn al onze producten voor echte bodemprijzen!

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hier welke vestiging het dichtst bij u in de buurt is.

Keukenapparatuur Drachten | Bekijk de mogelijkheden

Het kan lastig zijn om de juiste keukenapparatuur uit te zoeken en te vinden. Gelukkig heeft Küchen-Dump een inspiratiemagazine voor u ontworpen. In dit magazine vind u verschillende soorten ideeën van welk apparatuur u kunt aanschaffen of wat bij u zou passen. Het inspiratiemagazine kunt u gratis aanvragen via de website. Ook verschillende keuken ideeën, keukenstijlen en tips zijn er in terug te vinden. Mocht u er dan nog steeds niet uitkomen, dan staan onze medewerkers klaar om u hierbij te helpen!

Uw keuken in 3D

Tegenwoordig is het bij ons mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. Vooral als u nog niet weet of het ontwerp dat u in uw hoofd heeft precies is wat uw zoekt, is dit de perfecte oplossing. Samen met één van onze medewerkers gaat u in gesprek. Hierbij worden uw wensen en eisen voor uw keuken besproken. Vervolgens wordt er onder het genot van een kopje thee of koffie een 3D ontwerp gemaakt van uw ideeën. U kunt meteen ondervinden of dit dé keuken is waar u naar op zoek bent of dat u juist nog veranderingen wilt aanbrengen.

Wilt u een afspraak maken voor keukenapparatuur Drachten? Of wilt u uw keuken in 3D laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op met het contactformulier. Of vraag meteen uw 3D ontwerp aan.

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken