ZWOLLE

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN ZWOLLE

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keuken in Zwolle? Dan bent u aan het juiste adres bij Kuchen-Dump! Bij Kuchen-Dump vindt u een ruim aanbod aan verschillende stijlen keukens. Alle keukens die u bij ons vindt zijn gemaakt van echte A-kwaliteit. Het enige wat minder is, is de prijs! Wij bieden al onze keukens namelijk aan voor spotprijzen. Door heel Nederland en zelfs België zijn onze vestigingen te vinden. U kunt dus altijd bij een Kuchen-Dump vestiging terecht bij u in de buurt.

Bekijk hier welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP ZWOLLE
Marconistraat 10
8013 PK Zwolle 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 21:00
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 December11:00 - 17:00

KEUKEN ZWOLLE | DOE INSPIRATIE OP MET ONS MAGAZINE

Een nieuwe keuken uitzoeken kan voor veel mensen een lastige opgaven zijn. Om u dus hiermee op weg te helpen hebben wij verschillende blogs geschreven. In deze blogs leest u alles over de nieuwste keuken trends, verschillende stijlen en inricht ideeën. Natuurlijk kunt u ook terecht bij één van onze specialisten als u er zelf niet uit komt. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis om u te helpen. Een andere optie om inspiratie op te doen is om ons inspiratiemagazine aan te vragen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

3D ontwerp laten maken

Bij Kuchen-Dump is het mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droombadkamer. Heeft u al een idee van hoe uw badkamer eruit moet komen te zien? Dan kunt u samen met één van onze medewerkers aan de slag met een 3D ontwerp. Het voordeel van een 3D ontwerp is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met het resultaat. Mocht dit niet meteen zo zijn dan kan er samen gekeken worden naar mogelijke veranderingen.

Plan een afspraak
Keuken Zwolle
Keuken Zwolle

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

NEEM CONTACT OP

Bent u er klaar voor om uw keuken in Zwolle te komen uitzoeken? Maak dan een afspraak via onze website. Heeft u vragen over onze vestiging? Dan kan er altijd contact worden opgenomen. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen bij Kuchen-Dump!

Plan een afspraak