TERNEUZEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN TERNEUZEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een bedrijf die keuken in Terneuzen verkoopt? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Door ons uitgebreide aanbod in verschillende stijlen keukens, zit er voor iedereen wel iets tussen. Zoekt u een mooie landelijke keuken? Wij hebben het! Wilt u toch liever een strakke moderne keuken? Wij hebben het! Onze medewerkers staan voor u klaar om advies te geven en met u mee te denken.

Wilt u een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP TERNEUZEN
Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN Terneuzen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKEN TERNEUZEN | VRAAG UW 3D ONTWERP AAN

Nadat u inspiratie heeft opgedaan en wellicht al een idee in uw hoofd heeft, kunt u een gratis 3D ontwerp laten maken. U gaat aan de slag met één van onze medewerkers. Samen bespreken jullie de wensen en ideeën. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken is dat u meteen het ontwerp ziet. Mocht u tevreden zijn met het resultaat, dan kunt u hiermee aan de slag. Als de ontworpen keuken niet naar uw wens is, kunt u gaan bedenken wat u anders zou willen. Uiteraard denken hier onze medewerkers met u mee. We hopen u hiermee een beter beeld te kunnen geven van hoe uw droomkeuken eruit kan komen te zien.

VRAAG UW GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE AAN

Voor iedereen die nog geen idee heeft wat voor stijl keuken die wilt, kan het inspiratiemagazine aangevraagd worden. Ons magazine staat vol met verschillende keukenstijlen, tips en keuken ideeën. Ook in onze showroom zijn verschillende stijlen terug te vinden. Zo kunt u een indruk krijgen van welke stijl het beste bij uw keuken past. Heeft u een wat kleinere keuken? Ook hier hebben wij de beste oplossingen voor!

Plan een afspraak
keuken terneuzen
keuken terneuzen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Wilt u een afspraak maken voor een keuken in Terneuzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wilt u een 3D ontwerp laten maken? Vraag deze dan hier aan. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak