Terneuzen

Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN, Terneuzen
0115-745323
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Gallerij

Google map

Plan je route

Keuken Terneuzen

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een bedrijf die keuken Terneuzen verkoopt? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump! Door ons uitgebreide aanbod in verschillende stijlen keukens, zit er voor iedereen wel iets tussen. Zoekt u een mooie landelijke keuken? Wij hebben het! Wilt u toch liever een strakke moderne keuken? Wij hebben het! Onze medewerkers staan voor u klaar om advies te geven en met u mee te denken.

Wilt u een afspraak maken voor advies? Neem dan contact met ons op.

Keuken Terneuzen | Vraag uw 3D ontwerp aan

Nadat u inspiratie heeft opgedaan en wellicht al een idee in uw hoofd heeft, kunt u een gratis 3D ontwerp laten maken. U gaat aan de slag met één van onze medewerkers. Samen bespreken jullie de wensen en ideeën. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken is dat u meteen het ontwerp ziet. Mocht u tevreden zijn met het resultaat, dan kunt u hiermee aan de slag. Als de ontworpen keuken niet naar uw wens is, kunt u gaan bedenken wat u anders zou willen. Uiteraard denken hier onze medewerkers met u mee. We hopen u hiermee een beter beeld te kunnen geven van hoe uw droomkeuken eruit kan komen te zien.

Vraag uw gratis inspiratiemagazine aan

Voor iedereen die nog geen idee heeft wat voor stijl keuken die wilt, kan het inspiratiemagazine aangevraagd worden. Ons magazine staat vol met verschillende keukenstijlen, tips en keuken ideeën. Ook in onze showroom zijn verschillende stijlen terug te vinden. Zo kunt u een indruk krijgen van welke stijl het beste bij uw keuken past. Heeft u een wat kleinere keuken? Ook hier hebben wij de beste oplossingen voor!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een keuken Terneuzen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wilt u een 3D ontwerp laten maken? Vraag deze dan hier aan. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken