Sliedrecht

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keuken Sliedrecht

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Sliedrecht? Kom dan eens lang bij Küchen-Dump! Ons bedrijf beschikt over de mooiste kwaliteitskeukens voor lage prijzen. Küchen-Dump heeft verschillende vestigingen over heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over grote voorraden. Dit is voordelig voor u, omdat dit een van de redenen is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. Ons aanbod beschikt over verschillende stijlen keukens. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen! Wilt u een mooie donkere keuken? Of gaat u toch liever voor een lichte landelijke? Het kan allemaal!

Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Neem dan een kijkje op onze openingstijdenpagina.

Küchen-Dump - SLIEDRECHT-KLEIN-1

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Openingstijden

Sliedrecht
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keuken Sliedrecht | zit uw droomkeuken ertussen?

Een keuken is een plek waarin je een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Je kookt er, maakt er schoon, eet daar en komt ook waarschijnlijk met de familie daar samen. Het is daarom belangrijk dat de keuken een plekje wordt die fijn aanvoelt. Waar je tevreden mee bent en gelukkig van word. Küchen-Dump helpt u hierbij. Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Bekijk wat er mogelijk is en doe inspiratie op.

Vraag een 3D ontwerp op

Wist u dat het bij ons mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw keuken? Als u al ideeën in uw hoofd heeft en deze wilt laten visualiseren, kom dan eens bij ons langs. Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag om uw droomkeuken te ontdekken. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken, is dat u meteen kunt zien of de keuken u aanspreekt. Mocht dit niet het geval zijn dan weet u dat u nog aanpassingen moet maken.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Neem contact op

Bent u benieuwd naar onze keuken in Sliedrecht? Of wilt u een afspraak maken voor een 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op! Samen zorgen wij ervoor dat we uw droomkeuken vinden