Sliedrecht

Leeghwaterstraat 63
3364 AE, Sliedrecht
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Sliedrecht voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0184-416946
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Google map

Plan je route

Keuken Sliedrecht

Voor vestigingen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken Sliedrecht? Kom dan eens lang bij Küchen-Dump! Ons bedrijf beschikt over de mooiste kwaliteitskeukens voor lage prijzen. Küchen-Dump heeft verschillende vestigingen over heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over grote voorraden. Dit is voordelig voor u, omdat dit een van de redenen is dat wij snelle levertijden kunnen garanderen. Ons aanbod beschikt over verschillende stijlen keukens. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen! Wilt u een mooie donkere keuken? Of gaat u toch liever voor een lichte landelijke? Het kan allemaal!

Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Neem dan een kijkje op onze openingstijdenpagina.

Keuken Sliedrecht | Zit uw droomkeuken ertussen?

Een keuken is een plek waarin u ‘s avonds vaak samenkomt. Het is daarom logisch om van de keuken een fijne plek te maken die goed aanvoelt. Bij Küchen-Dump kunt u inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Heeft u een wat kleinere keuken en weet u niet hoe u de ruimte goed kunt benutten? In onze showroom laten wij u zien hoe u dit het beste kunt aanpakken! Uiteraard kunt u voor advies ook altijd bij één van onze medewerkers terecht.

Vraag een 3D ontwerp op

Wist u dat het bij ons mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw keuken? Als u al ideeën in uw hoofd heeft en deze wilt laten visualiseren, kom dan eens bij ons langs. Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag om uw droomkeuken te ontdekken. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken, is dat u meteen kunt zien of de keuken u aanspreekt. Mocht dit niet het geval zijn dan weet u dat u nog aanpassingen moet maken.

Bent u benieuwd naar onze keuken Sliedrecht? Of wilt u een afspraak maken voor een 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op! Samen zorgen wij ervoor dat we uw droomkeuken vinden!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken