Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keuken showroom Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keuken showroom in Vlaardingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump! Wij beschikken over een enorme showroom aan keukens. Het maakt niet uit wat uw stijl is of waar u van houdt, wij weten zeker dat er een perfecte keuken voor u tussen zit! Omdat wij begrijpen dat een nieuwe keuken aanschaffen een enorme uitgaven kan zijn, bieden wij keukens aan in verschillende prijsklassen. U kunt ervan uitgaan dat elke keuken die wij in ons assortiment hebben, gemaakt is van echte A kwaliteit.

Wilt u graag een afspraak maken om langs te komen? Maak dan hier uw afspraak.

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • Dinsdag09:30 - 17:00 uur
  • Woensdag09:30 - 17:00 uur
  • Donderdag09:30 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keuken showroom Vlaardingen | Küchen-Dump

In onze showroom vindt u verschillende soorten keukens. Wilt u bijvoorbeeld gaan voor een mooie moderne keuken? Of juist voor een sfeervolle landelijke keuken? Bij Küchen-Dump vindt u alle stijlen keukens onder één dak! U kunt er altijd vanuit gaan dat onze keukens gemaakt zijn van echte A-kwaliteit. Het enige wat minder is, is de prijs! Wanneer u bij ons een afspraak maakt om langs te komen, adviseren en helpen wij u graag. Eén van onze specialisten zal met u meelopen en uw vragen beantwoorden waar nodig is.

Vraag ons inspiratiemagazine

Wanneer u voor uw bezoek inspiratie wilt opdoen, kunt u gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aanvragen. Hierin vindt u meer informatie over de verschillende stijlen die mogelijk zijn en welke inricht ideeën erbij leuk zijn. Ook op onze website vindt u verschillende blogs die u kunt lezen. Deze bevatten verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld welke keuken past bij mij? Hoe maak ik een matzwarte keuken schoon en welk nieuwe keukentrends zijn er? Zo heeft u met alles genoeg informatie om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken!

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Wilt u meer weten over onze keuken showroom in Vlaardingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u waar nodig is. Stel eenvoudig uw vraag via ons contactformulier. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Küchen-Dump!