GOES

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN OUTLET GOES

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenoutlet in Goes? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! In onze keuken outlet vindt u alles wat u maar kunt bedenken. Van sanitair tot accessoires en zelfs tegels! Het voordeel van onze keukenwinkel is, dat er verschillende vestigingen te vinden zijn door heel het land, zelfs in België! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken. Het is zelfs mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP GOES
Anthony Fokkerstraat 4A
4462 ET Goes 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

KEUKEN OUTLET GOES | KÜCHEN-DUMP HEEFT HET ALLEMAAL!

In onze keuken outlet vindt u een groot assortiment aan verschillende soorten keukens. We hebben keukens in verschillende stijlen. Zo vindt iedereen wel een droomkeuken die bij zijn of haar stijl past! Ook begrijpen we dat een nieuwe keuken aanschaffen een dure uitgave kan zijn. Daarom vindt u in onze outlet keukens in verschillende prijsklasse. Voor ieder budget is er een keuken beschikbaar. Ook kunt u ervan uitgaan dat al onze keukens zijn gemaakt van echte A-kwaliteit. Het enige wat minder is, is onze prijs. Bij ons betaald u namelijk nooit te veel.

Doe inspiratie op

Er is zo veel keuze in verschillende stijlen, kleuren en indelingen. Wij begrijpen dat u hierdoor moeilijk een keuze kunt maken. Om u op weg te helpen hebben wij daarom een inspiratiemagazine ontworpen. Hier vindt u de verschillende keukenstijlen in terug, met tips en veel afbeeldingen. Zo hopen wij het wat makkelijker voor u te maken. Wanneer u voldoende inspiratie heeft opgedaan, is het zelfs mogelijk om een 3D tekening te laten maken. Hiermee kunt u precies ondervinden of het de keuken is waar u van gedroomd heeft of dat het juist helemaal niks is. Het laten maken van een 3D tekening is geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak
keuken outlet goes
keuken outlet goes

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mocht u nog vragen hebben over onze keuken outlet in Goes, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak