VLAARDINGEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN KOPEN VLAARDINGEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u graag een keuken kopen in Vlaardingen? Dan bent u bij Küchen-Dump Vlaardingen aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende keukens aan. Denk hierbij aan diverse stijlen, maar ook diverse inrichten die mogelijk zijn. Doordat Küchen-Dump verschillende vestigingen heeft door heel Nederland, kunt u altijd terecht bij een vestiging bij u in de buurt. Onze medewerkers staan voor u klaar, om u te helpen bij het inrichten van uw droomkeuken.

Bent u benieuwd welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Neem dan hier een kijkje.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP VLAARDINGEN
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ Vlaardingen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 SeptemberGesloten
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKEN KOPEN VLAARDINGEN | KÜCHEN-DUMP

Wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen, komen er verschillende aspecten bij kijken. U moet namelijk goed van tevoren nadenken wat voor keuken u zou willen en welke stijl er bij u past. Gelukkig hebben wij genoeg inspiratie voor u. Zo hebben wij op onze website tientallen blogs staan over bijvoorbeeld de verschillende stijlen, inricht mogelijkheden en indelingen. Ook kunt u een kijkje nemen bij de verschillende keukens die wij aanbieden. Mocht dit niet voldoende inspiratie zijn voor u, dan kunt u altijd nog ons inspiratiemagazine aanvragen. Deze is speciaal door ons ontworpen om u te helpen bij het maken van keuzes.

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u erachter bent wat voor soort keuken u wilt en hoe de inrichting moet worden, kunt u bij ons een 3D ontwerp laten maken. Met dit ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw keuken eruit komt te zien. Samen met één van onze specialisten gaat u aan de slag met het ontwerpen van het design. Het fijne hiervan is, is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met het resultaat, of dat u juist nog veranderingen wilt. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak
keuken kopen Vlaardingen
keuken kopen Vlaardingen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

ZIEN WE U SNEL BIJ KÜCHEN-DUMP?

Komt u naar Küchen-Dump om een keuken te kopen in Vlaardingen? Maak dan van tevoren een afspraak! Zo kunnen wij u helpen met het adviseren en begeleiden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze showroom! Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak