Terneuzen

Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN, Terneuzen
0115-745323
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 17:30
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Gallerij

Google map

Plan je route

KEUKEN KOPEN TERNEUZEN

Voor vestigingen

Gaat u een keuken kopen Terneuzen en omgeving? Kom dan langs bij Küchen-Dump! Hier hebben we zeker weten de kwalitatieve en mooie keukens waarnaar u op zoek bent! Kom langs in onze showroom om alle modellen keukens te bekijken. Wij geven u persoonlijk advies en zullen u helpen bij het uitkiezen van uw droomkeuken. Het mooie van Küchen-Dump is dat wij Duitse kwaliteit keukens leveren tegen de laagste prijs! Laat uw offerte vergelijken en ontvang altijd de beste prijs!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Keuken Kopen Terneuzen | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Ontdek uw droom keuken en bezoek onze showroom in Terneuzen! Hier kunt u op uw gemak al onze mooie keukens bekijken. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Zo kunt u in onze sfeervolle winkel diverse keukenopstellingen, verschillende materialen en kleurcombinaties bezichtigen. Het is belangrijk bij een keuken kopen dat u goed geadviseerd wordt over de verschillende mogelijkheden en materialen. Zo zullen we u altijd voorzien van gedegen advies en meedenken met u voor het vinden van een geschikte oplossing!

Een vrijblijvend 3D ontwerp

Heeft u al een keuze kunnen maken wat betreft de kleuren en stijl? Ga dan in gesprek met één van onze keukenspecialisten. Vertel al uw wensen dan gaan wij aan de slag om een schitterend 3D-ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te maken. Ondertussen late we u alle mogelijkheden zien en denken we met u mee. Het mooie is dat een 3D ontwerp gratis én vrijblijvend voor u gemaakt wordt. Dat is nog eens service!

Vraag nu een 3D ontwerp aan.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over een keuken kopen Terneuzen? Of wilt u iets anders weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. U kunt ook langskomen in onze winkel. Deze is te vinden aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen. Tot snel!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken