TERNEUZEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN KOPEN TERNEUZEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Gaat u een keuken kopen in Terneuzen en omgeving? Kom dan langs bij Küchen-Dump! Hier hebben we zeker weten de kwalitatieve en mooie keukens waarnaar u op zoek bent! Kom langs in onze showroom om alle modellen keukens te bekijken. Wij geven u persoonlijk advies en zullen u helpen bij het uitkiezen van uw droomkeuken. Het mooie van Küchen-Dump is dat wij Duitse kwaliteit keukens leveren tegen de laagste prijs! Laat uw offerte vergelijken en ontvang altijd de beste prijs!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP TERNEUZEN
Mr. F. J. Haarmanweg 51A
4538 AN Terneuzen 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKEN KOPEN TERNEUZEN | KÜCHEN-DUMP STAAT VOOR U KLAAR!

Ontdek uw droom keuken en bezoek onze showroom in Terneuzen! Hier kunt u op uw gemak al onze mooie keukens bekijken. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Zo kunt u in onze sfeervolle winkel diverse keukenopstellingen, verschillende materialen en kleurcombinaties bezichtigen. Het is belangrijk bij een keuken kopen dat u goed geadviseerd wordt over de verschillende mogelijkheden en materialen. Zo zullen we u altijd voorzien van gedegen advies en meedenken met u voor het vinden van een geschikte oplossing!

EEN VRIJBLIJVEND 3D ONTWERP

Heeft u al een keuze kunnen maken wat betreft de kleuren en stijl? Ga dan in gesprek met één van onze keukenspecialisten. Vertel al uw wensen dan gaan wij aan de slag om een schitterend 3D-ontwerp van uw aanstaande droomkeuken te maken. Ondertussen late we u alle mogelijkheden zien en denken we met u mee. Het mooie is dat een 3D ontwerp gratis én vrijblijvend voor u gemaakt wordt. Dat is nog eens service!

Vraag nu een 3D ontwerp aan.

Plan een afspraak
keuken kopen terneuzen
keuken kopen terneuzen

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Heeft u nog vragen over een keuken kopen in Terneuzen? Of wilt u iets anders weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. U kunt ook langskomen in onze winkel. Deze is te vinden aan de Meester F.J. Haarmanweg 51A in Terneuzen. Tot snel!

Plan een afspraak