Sliedrecht

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keuken kopen Sliedrecht

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een keukenwinkel Sliedrecht & omgeving? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Bij Küchen-Dump dachten kunt u terecht voor Duitse kwaliteit keukens tegen bodemprijzen. Het enige wat wij dumpen, dat is de prijs! In onze winkel staan de medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het aanschaffen van uw nieuwe keuken. Hierbij ervaart u uitstekende service, een lage prijs en natuurlijk goede kwaliteit. Ook beschikken al onze keukens over A-merken apparatuur! Kom langs in Sliedrecht en bekijk ons aanbod!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Küchen-Dump - SLIEDRECHT-KLEIN-1

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Openingstijden

Sliedrecht
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keuken kopen Sliedrecht | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Wanneer u een keuken gaat kopen wilt u natuurlijk op verschillende dingen letten. Het is immers een van de plekken waar we tegenwoordig naast eten ook vrije tijd rondbrengen. Heeft u een kleine keuken of bent u meer op zoek naar een leef keuken om gezellig met familieleden aan het einde van de dag bij te kletsen? Dit alles is goed om Bij Küchen-Dump vindt u een ruime selectie aan keukens. Dankzij onze grote voorraad hebben we korte levertijden en kunt u snel genieten van uw droomkeuken.

Laat een 3D-ontwerp

Bent u er helemaal uit hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Vertel het ons! Wij gaan samen met u in gesprek onder het nom van een kopje koffie om al uw wensen te bespreken. Geef aan wat u graag terug wilt zien in uw droomkeuken, dan gaat één van onze medewerkers aan de slag! Uiteindelijk ontvangt u een mooi ontwerp van uw droomkeuken.

Vraag een 3D ontwerp aan

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Neem contact op

Komt u een keuken kopen in Sliedrecht bij Küchen-Dump? Wij staan voor u klaar! U kunt langskomen in onze showroom om op uw gemak alle modellen keukens te bekijken. U kunt onze winkel vinden aan de Leeghwaterstraat 63. Heeft u vragen? Stel deze via ons contactformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties. Graag tot ziens bij Küchen-Dump!