Sliedrecht

Leeghwaterstraat 63
3364 AE, Sliedrecht
Kom vrijblijvend langs bij onze vestiging in Sliedrecht voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.
0184-416946
Bekijk de route

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag16 Mei09:30 - 17:30
Dinsdag17 Mei09:30 - 17:30
Woensdag18 Mei09:30 - 17:30
Donderdag19 Mei09:30 - 21:00
Vrijdag20 Mei09:30 - 17:30
Zaterdag21 Mei10:00 - 17:00
Zondag22 MeiGesloten

Google map

Plan je route

KEUKEN KOPEN SLIEDRECHT

Voor vestigingen

Wilt u een keuken kopen Sliedrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Küchen-Dump heeft namelijk een ruim aanbod aan keukens tegen bodemprijzen! Het veelzijdige assortiment bestaat uit verschillende stijlen: van modern tot klassiek en licht en donkere kleuren. Er is altijd wel een keuken naar uw smaak bij! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuzen. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, wij denken met u mee.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw droomkeuken? Neem contact met ons op!

Keuken kopen Sliedrecht | Küchen-Dump staat voor u klaar!

Wanneer u een keuken gaat kopen wilt u natuurlijk op verschillende dingen letten. Het is immers een van de plekken waar we tegenwoordig naast eten ook vrije tijd rondbrengen. Heeft u een kleine keuken of bent u meer op zoek naar een leef keuken om gezellig met familieleden aan het einde van de dag bij te kletsen? Dit alles is goed om Bij Küchen-Dump vindt u een ruime selectie aan keukens. Dankzij onze grote voorraad hebben we korte levertijden en kunt u snel genieten van uw droomkeuken.

Laat een 3D-ontwerp

Bent u er helemaal uit hoe uw keuken eruit mag komen te zien? Vertel het ons! Wij gaan samen met u in gesprek onder het nom van een kopje koffie om al uw wensen te bespreken. Geef aan wat u graag terug wilt zien in uw droomkeuken, dan gaat één van onze medewerkers aan de slag! Uiteindelijk ontvangt u een mooi ontwerp van uw droomkeuken.

Vraag een 3D ontwerp aan

Neem contact op!

Komt u een keuken kopen Sliedrecht bij Küchen-Dump? Wij staan voor u klaar! U kunt langskomen in onze showroom om op uw gemak alle modellen keukens te bekijken. U kunt onze winkel vinden aan de Leeghwaterstraat 63. Heeft u vragen? Stel deze via ons contactformulier op de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Graag tot ziens bij Küchen-Dump!

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen in één van onze vestigingen! 

Afspraak maken