DRACHTEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN KOPEN DRACHTEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een keuken kopen in Drachten? En bent u op zoek naar een keukenwinkel? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Küchen-Dump levert Duitse kwaliteit keukens voor een bodemprijs. Al onze keukens zijn voorzien van A-merken apparatuur. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe droomkeuken. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze vestiging in Drachten!

Benieuwd naar de openingstijden? Vindt hier onze openingstijden.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DRACHTEN
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC Drachten 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKEN KOPEN DRACHTEN | GEWELDIGE KEUKENS VOOR EEN LAGE PRIJS

Bij Küchen-Dump zal u verschillende soorten kwaliteitskeukens vinden. Uiteraard snappen wij dat het bij zoveel keuze, het moeilijk wordt om een beslissing te maken. Daarom zullen onze medewerkers altijd klaar staan om u te helpen bij uw keuze. Zo is het mogelijk om samen met onze medewerkers de offertes door te nemen. Toch nog even verder kijken? Geen probleem! Met onze offerte vergelijker op de website, kunt u op elk moment de offerte vergelijken.

3D ONTWERP AANVRAGEN

Een keuken kopen Drachten kan soms een lastige opgaven zijn. Zeker als u nog niet exact kan voorstellen hoe de keuken eruit komt te zien. Gelukkig heeft Küchen-Dump hier een oplossing voor! Van al uw keukenwensen kunnen wij namelijk een 3D ontwerp maken. Deze is geheel kosteloos en vrijblijvend. Het voordeel van een 3D ontwerp is dat u hierbij precies kunt zien hoe uw keuken eruit zal komen te zien.

Vraag hier uw 3D ontwerp aan

Plan een afspraak
Keuken kopen Drachten
Keuken kopen Drachten

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Wilt u een keuken kopen in Drachten? Of bent u nieuwsgierig naar een 3D ontwerp? Kom dan langs bij onze vestiging in Drachten! Samen met een van onze medewerkers zoeken wij de perfecte keuken die bij u past. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 078 – 652 40 00 We zien u snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak