Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keuken kopen Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een keuken kopen Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Küchen-Dump Capelle aan den IJssel heeft namelijk de mooiste keukens voor echte bodemprijzen! Uiteraard verkopen we u A-merken keukenapparatuur. Hierbij is het enige wat wij dumpen de prijs! Kom langs in onze showroom om alle modellen keukens te bekijken en inspiratie op te doen. Wij verwelkomen u graag om uw droom keuken te kopen!

Hulp nodig bij de zoektocht naar uw droomkeuken? Neem contact met ons op!

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keuken kopen Capelle aan den Ijssel | Küchen-Dump

Kom langs in onze showroom om een keuken te kopen naar uw smaak! Onze medewerkers helpen u graag en geven gedegen advies in uw zoektocht naar de perfecte keuken voor bij u thuis. Bent u een echte keukenprins(es)? Of houdt u van alleen de basics? Kom langs en neem een kijkje bij alle keukenmodellen voor de mogelijkheden. Uiteraard gaan we met de trends mee en bieden we u enorm veel mogelijkheden! Zo hebben we een ruim aanbod aan keukenstijlen, zoals industrieel, modern, landelijk, klassiek of een greeploze keuken. Er zit altijd wel iets bij naar uw smaak!

Inspiratiemagazine

Inspiratie opdoen? Wij hebben voor u een inspiratiemagazine beschikbaar die vol staat met prachtige foto’s van keukens, de nieuwste trends en handige tips. U kunt het magazine gratis downloaden via onze website waarna u het ontvangt in uw mailbox! Ook bent u van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. Hier helpen onze medewerkers u graag verder.

Download het inspiratiemagazine hier.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Heeft u vragen over een keuken kopen Capelle aan den IJssel? Dan kunt u deze uiteraard stellen via ons contactformulier. Dan zullen wij uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Ook kunt u langskomen in onze keukenzaak. U kunt ons vinden aan de Cypresbaan 1. Tot snel bij Küchen-Dump!