DRACHTEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN DRACHTEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een nieuwe keuken Drachten? Kom dan eens langs in onze Küchen-Dump vestiging in Drachten. Doordat wij verschillende vestigingen hebben door heel Nederland beschikken wij over een groot aanbod. Laat u inspireren door de verschillende stijlen keukens en ontdek wat bij u past. Küchen-Dump biedt keukens van echte Duitse kwaliteit en beschikt over keukenapparatuur van A-merken. Hierdoor weet u dat wat wij verkopen ook echt kwaliteit is. Het enige wat laag blijft zijn onze prijzen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u bij ons alleen maar de laagste prijs betaald.

Wilt u meer weten over Küchen-Dump en de vestigingen? Bekijk dan onze vestiging pagina.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DRACHTEN
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC Drachten 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 21:00
Vrijdag30 September09:30 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 OktoberGesloten

KEUKEN DRACHTEN | KÜCHEN-DUMP

In onze filialen zijn verschillende merken te vinden. Voor elke stijl is er dus wel een keuken te vinden. Gaat u voor een mooie moderne keuken? Of houdt u toch liever van een gezellige landelijke keuken? Alles is mogelijk! U kunt ook inspiratie opdoen in ons inspiratiemagazine. Deze staat vol met keuken ideeën en tips. Zo wordt het voor u makkelijker om een idee te krijgen bij de verschillende stijlen en een keuze te maken. Op onze website zijn ook blogs te vinden over de nieuwste keukentrends. Hier kunt u ook inspiratie opdoen en zien of te trend bij uw keuken past.

VRAAG UW GRATIS 3D ONTWERP AAN

Heeft u al een keuken Drachten idee in uw hoofd en wilt u deze graag laten visualiseren? Dat kan! Bij Küchen-Dump is het nu mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. Samen met één van onze medewerkers gaat u in gesprek over wat voor keuken ideeën u in uw hoofd heeft. Vervolgens wordt hier een 3D ontwerp van gemaakt. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met uw keuken of juist niet.

Vraag hier uw 3D ontwerp aan.

Plan een afspraak
Keuken Drachten
Keuken Drachten

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Wilt u binnenkort een keuken kopen in Drachten? Bezoek onze keukenshowroom in Drachten! Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk al uw vrag(en) beantwoorden. Al onze medewerkers staan voor u klaar. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump Drachten!

Plan een afspraak