Drachten

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Keuken Drachten

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een nieuwe keuken Drachten? Kom dan eens langs in onze Küchen-Dump vestiging in Drachten. Doordat wij verschillende vestigingen hebben door heel Nederland beschikken wij over een groot aanbod. Laat u inspireren door de verschillende stijlen keukens en ontdek wat bij u past. Küchen-Dump biedt keukens van echte Duitse kwaliteit en beschikt over keukenapparatuur van A-merken. Hierdoor weet u dat wat wij verkopen ook echt kwaliteit is. Het enige wat laag blijft zijn onze prijzen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u bij ons alleen maar de laagste prijs betaald.

Wilt u meer weten over Küchen-Dump en de vestigingen? Bekijk dan onze vestiging pagina.

Küchen-Dump - KdumpDrachten-117_750x500px

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC  Drachten

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Keuken Drachten | Küchen-Dump

In onze filialen zijn verschillende merken te vinden. Voor elke stijl is er dus wel een keuken te vinden. Gaat u voor een mooie moderne keuken? Of houdt u toch liever van een gezellige landelijke keuken? Alles is mogelijk! U kunt ook inspiratie opdoen in ons inspiratiemagazine. Deze staat vol met keuken ideeën en tips. Zo wordt het voor u makkelijker om een idee te krijgen bij de verschillende stijlen en een keuze te maken. Op onze website zijn ook blogs te vinden over de nieuwste keukentrends. Hier kunt u ook inspiratie opdoen en zien of te trend bij uw keuken past.

Vraag uw gratis 3D ontwerp aan

Heeft u al een keuken Drachten idee in uw hoofd en wilt u deze graag laten visualiseren? Dat kan! Bij Küchen-Dump is het nu mogelijk om een 3D ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. Samen met één van onze medewerkers gaat u in gesprek over wat voor keuken ideeën u in uw hoofd heeft. Vervolgens wordt hier een 3D ontwerp van gemaakt. Het voordeel hiervan is, is dat u meteen kunt ondervinden of u tevreden bent met uw keuken of juist niet.

Vraag hier uw 3D ontwerp aan.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Wilt u binnenkort een keuken kopen in Drachten? Bezoek onze keukenshowroom in Drachten! Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk al uw vrag(en) beantwoorden. Al onze medewerkers staan voor u klaar. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump Drachten!