AMSTERDAM

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKEN AMSTERDAM

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u opzoek naar een keuken in Amsterdam? Dan bent u bij Küchen-Dump Amsterdam aan het juiste adres om u te laten adviseren door onze professionals. Onze medewerkers staan zeven dagen in de week voor u klaar om u te helpen bij het adviseren om de juiste keuzes te maken.

U kunt naar onze showroom komen in Amsterdam. U kunt een rondleiding krijgen van een van onze medewerkers waarbij u persoonlijk advies krijgt of u kunt alleen door de showroom lopen.

Wilt u een afspraak maken met een van onze experts? Maak dan een afspraak!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP AMSTERDAM
Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ Amsterdam 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September13:00 - 17:30
Dinsdag27 September10:00 - 17:30
Woensdag28 September10:00 - 17:30
Donderdag29 September10:00 - 21:00
Vrijdag30 September10:00 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

KEUKEN AANBOD IN AMSTERDAM | KÜCHEN-DUMP

Binnen ons assortiment hebben wij enorm veel stijlen. U kunt hierbij denken aan de stijlen Aruba, Barbados, Bonaire en nog veel meer. Bij het bepalen van een stijl heb je de keuze tussen een strakke keuken of toch liever een klassieke en landelijke keuken. Wat u ook maar wilt, onze experts denken met u mee.

De keukens zijn volledig naar uw eigen smaak samen te stellen. We kunnen daarom de onderdelen dan ook leveren in diverse moderne kleuren. Bij Küchen-Dump maken we alleen gebruik van A-merken zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren.

Bent u benieuwd naar welke stijlen we al voor u hebben klaargezet? Bekijk de stijlen dan hier.

3D-ONTWERP VAN UW KEUKEN

Heeft u uw stijl al helemaal in uw hoofd? Of wilt u weten of de kleuren wel goed bij elkaar passen? Dat kan! Wij kunnen een gratis 3D-ontwerp voor u ontwerpen waarbij al uw wensen kunnen worden toegepast. U gaat samen met een van onze experts al uw ideeën op papier zetten zodat onze ontwerper een beeld krijgt van wat u wilt. Nadat dit allemaal besproken is, zal onze expert gaan beginnen met het ontwerpen van uw droomkeuken zodat deze op een realistische manier te zien is. Doordat het zo realistisch is, is het makkelijker om een keuze te kunnen maken.

Vraag hier uw 3D-ontwerp aan.

Plan een afspraak
Keuken Amsterdam
Keuken Amsterdam

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Heeft u nog vragen tijdens uw zoektocht naar betaalbare keukens? Of wilt u iets anders weten? Dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u gewoon langskomen in één van onze vestigingen. Wij zien u graag verschijnen, tot snel!

Plan een afspraak