Vlaardingen

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Goedkope keukens Vlaardingen

Altijd een vestiging in de buurt!

Goedkope keukens in Vlaardingen vindt u bij Küchen-Dump! Wij bieden namelijk een ruim aanbod aan verschillende soorten keukens aan. Denk hierbij aan moderne keukens, matzwarte keukens, landelijke keukens en nog veel meer. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Zo kunt u bijvoorbeeld een afspraak bij ons maken, waarbij één van onze medewerkers met u mee zal lopen. Hierdoor krijgt u meteen de informatie en expertise die u nodig heeft.

Bent u benieuwd naar welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk dan onze vestigingen pagina.

Küchen-Dump - vlaardingen-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Gerard Burgerlaan 12
3131 KZ  Vlaardingen

Openingstijden

Vlaardingen
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

Goedkope keukens Vlaardingen | Küchen-Dump

Om te garanderen dat wij de goedkoopste keukens hebben en om dit te bewijzen, kunt u gerust een keer bij ons binnenstappen met een offerte van de concurrent. Wij laten u namelijk graag zien dat onze offerte nog steeds de goedkoopste is. Onze keukenoutlet is op zo een manier ingericht, dat de verschillende keukenstijlen erin terug zijn te vinden. Ideaal dus voor als u nog geen idee heeft welke keukenstijl u moet aanhouden. Een andere inspiratiemogelijkheid is om ons inspiratiemagazine aan te vragen. Deze is geheel gratis en vrijblijvend, en aan te vragen via onze website.

Laat een 3D ontwerp maken

Heeft u voldoende inspiratie opgedaan? Weet u al precies hoe de keuken eruit moet komen te zien? Mooi! Dan kunnen wij u namelijk verder helpen met het laten maken van een 3D ontwerp. Hiermee kunt u precies ondervinden of u tevreden bent met het resultaat of juist niet. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aanpassingen te laten maken. Ook het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump?

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over onze goedkope keukens in Vlaardingen, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u waar nodig is. U vult gemakkelijk ons contactformulier in via de website. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen bij Küchen-Dump!