Leiderdorp

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Goedkope keukens Leiderdorp

Altijd een vestiging in de buurt!

Wanneer u op zoek bent naar goedkope keukens in Leiderdorp, bent u aan het juiste adres bij Küchen-Dump. Küchen-Dump is een keukenoutlet, wat gevestigd zit door heel Nederland. Hier vindt u de mooiste A-kwaliteit keukens voor de laagste prijs. Om te garanderen dat wij u de laagste prijs aanbieden, kunt u gerust eens langskomen met een offerte van een andere keukenwinkel. Doordat wij vele vestigingen hebben, beschikken wij over een grote voorraad. Dit is ideaal voor u, omdat wij hierdoor snelle levertijden kunnen garanderen.

Wilt u weten welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Neem dan een kijkje op de vestiging pagina.

Küchen-Dump - Leiderdorp-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Meubelplein 4
2353 EX  Leiderdorp

Openingstijden

Leiderdorp
  • Maandag10:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Keukenzaak in Leiderdorp | Küchen-Dump

In ons assortiment vindt u verschillende stijlen keukens terug. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u bij ons altijd een keuken vindt die bij u past. Gaat u voor een mooie moderne keuken? Of gaat u liever voor een stoere robuuste keuken? Bij Küchen-Dump vindt u het allemaal! Als u voor uw bezoek wat inspiratie wilt opdoen, kunt u gratis en vrijblijvend ons informatiepagina aanvragen via de website. In dit magazine worden de verschillende keukenstijlen besproken, zodat u er een beter beeld bij krijgt.

Laat een 3D ontwerp maken

Bij Küchen-Dump kunt u gratis en vrijblijvend een 3D ontwerp laten maken van uw droomkeuken. Samen wordt er gekeken naar uw wensen en eisen en hoe we uw droomkeuken het beste kunnen inrichten. Het voordeel van dit ontwerp is dat u meteen kunt zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Mocht u niet tevreden zijn met het ontwerp, dan kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Wanneer er nog vragen bij u binnenkomen over onze goedkope keukens in Leiderdorp, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Vul ons contactformulier in en wij zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Küchen-Dump!