DELFT

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

GOEDKOPE KEUKENS DELFT

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u opzoek naar goedkope keukens in Delft? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Wij kunnen ervoor zorgen dat we uw droomkeuken kunnen aanbieden voor de allerlaagste prijs.

Kunt u niet meer wachten om bij ons langs te komen? Of heeft u vragen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor meer informatie.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DELFT
Schieweg 73
2627 AT Delft 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September09:30 - 17:30
Dinsdag27 September09:30 - 17:30
Woensdag28 September09:30 - 17:30
Donderdag29 September09:30 - 17:30
Vrijdag30 September09:30 - 21:00
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

GOEDKOPE KEUKENS IN DELFT | KÜCHEN-DUMP

Gelooft u niet dat wij de goedkoopste keukens kunnen aanbieden? Neem dan een offerte mee van een van onze concurrenten, zodat wij kunnen aantonen dat we de allergoedkoopste zijn! Bent u bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken? Of bent u toe aan vervanging? Probeer een moderne keuken of juist een landelijke keuken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Bekijk eens onze inspiratiepagina. Zo kunt u ideeën en inspiratie opdoen voor uw droomkeuken.

LAAT EEN GRATIS 3D ONTWERP MAKEN

Heeft u genoeg ideeën in uw hoofd? En genoeg inspiratie gezien? Dan gaat het ontwerpen beginnen. We kunnen ons zo voorstellen dat het lastig is om bepaalde keuzes te maken. Welke kleuren passen nou wel goed bij elkaar en welke niet? Hier hebben wij een oplossing voor, geheel gratis! Het is bij ons mogelijk om een 3D-ontwerp te laten maken van uw droomkeuken. U gaat samen met een van onze medewerkers al uw wensen op papier zetten. Wanneer er genoeg informatie is, wordt uw droomkeuken ontwerpen. Via deze manier krijgt u een realistisch beeld over hoe uw keuken eruit komt te zien.

Vraag hier uw gratis 3D-ontwerp aan.

Plan een afspraak
Goedkope keukens Delft
Goedkope keukens Delft

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Heeft u interesse in goedkope keukens in Delft? Bezoek onze keukenshowroom in Delft! Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk al uw vrag(en) beantwoorden. Al onze medewerkers staan voor u klaar. We hopen u snel te zien bij Küchen-Dump Delft!

Plan een afspraak