AMSTERDAM

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

GOEDKOPE KEUKENS AMSTERDAM

Altijd een vestiging in de buurt!

Als u op zoek bent naar goedkope keukens in Amsterdam, dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres. In onze keukenoutlet vindt u een groot aanbod aan verschillende stijlen keukens. Ook hebben wij verschillende merken in ons assortiment, waardoor er altijd wel iets voor u tussen zit. Küchen-Dump heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. Dit is voordelig voor u, want u kunt hierdoor altijd terecht bij een Küchen-Dump bij u in de buurt! Ook kunnen wij door onze vele vestigingen u snelle leveringen aanbieden.

Bekijk hier alle vestigingen van Küchen-Dump en ontdek welke vestiging het dichts bij u in de buurt zit.

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP AMSTERDAM
Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ Amsterdam 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag26 September13:00 - 17:30
Dinsdag27 September10:00 - 17:30
Woensdag28 September10:00 - 17:30
Donderdag29 September10:00 - 21:00
Vrijdag30 September10:00 - 17:30
Zaterdag1 Oktober10:00 - 17:00
Zondag2 Oktober11:00 - 17:00

GOEDKOPE KEUKENS IN AMSTERDAM | KÜCHEN-DUMP

Wanneer u nog geen flauw idee heeft van welke keukenstijl u zou willen aanhouden, helpt Küchen-Dump u graag! Wij hebben op onze website namelijk verschillende blogs staan die u kunnen helpen bij het maken van een keuze. Lees over de verschillende keukenstijlen en hoe u deze kunt inrichten. Ook hebben wij een gratis en vrijblijvend inspiratiemagazine voor u klaarstaan. Deze is gemakkelijk aan te vragen via onze website. Ook in dit magazine vindt u veel inspiratie en tips. Zo kunt u zich voor uw bezoek nog even inlezen van welke stijl u het meeste aanspreekt!

Een 3D ontwerp laten maken van uw keuken

Om u een beter beeld te geven van hoe uw keuken eruit komt te zien, kunnen wij een 3D ontwerp voor u maken. Hiermee ziet u meteen hoe de keuken in uw woning zal staan, wat u een beter beeld zal geven. Wij begrijpen dat u misschien niet meteen tevreden bent met het gehele resultaat. Het is daarom altijd nog mogelijk om aanpassingen te doen. Ook het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Samen met onze medewerker zal u uw wensen en eisen doornemen en het ontwerp maken.

Plan een afspraak
Goedkope keukens Amsterdam
Goedkope keukens Amsterdam

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen voordat u onze goedkope keukens komt bekijken in Amsterdam, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Tot snel bij Küchen-Dump!

Plan een afspraak