GOES

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

EXCLUSIEVE KEUKENS GOES

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar exclusieve keukens in Goes? Neem dan zeker eens een kijkje bij Küchen-Dump! Hier vindt u namelijk een groot aanbod aan exclusieve keukens. Elke keuken is gemaakt van echte A-kwaliteit. Het leuke hieraan is, dat u bij ons nooit te veel betaald. Om er zeker van te zijn dat u bij ons altijd de laagste prijs betaald, kunt u gerust een offerte meebrengen van een andere winkel. Zo kunnen wij u laten zien dat wij de goedkoopste zijn! Onze specialisten helpen en adviseren u graag bij het vinden van uw exclusieve keuken.

Wilt u graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Maak dan hier uw afspraak

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KUCHEN-DUMP GOES
Anthony Fokkerstraat 4A
4462 ET Goes 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag5 DecemberGesloten
Dinsdag6 December09:30 - 17:30
Woensdag7 December09:30 - 17:30
Donderdag8 December09:30 - 17:30
Vrijdag9 December09:30 - 17:30
Zaterdag10 December09:30 - 17:00
Zondag11 DecemberGesloten

EXCLUSIEVE KEUKENS GOES | KÜCHEN-DUMP HEEFT HET ALLEMAAL!

Graag geen standaard keuken, maar een keuken geheel op maat gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en luxe? Küchen-Dump helpt u graag bij het ontwerpen van een exclusieve keuken! Wanneer u langs komt in onze showroom, kunt u alle mogelijke materialen bekijken. Alles kan voor u speciaal op maat gemaakt worden of worden ontworpen geheel naar hoe u het wilt. Onze keukenadviseur helpt u graag bij het ontwerpen van deze keuken. Samen wordt er gekeken naar de indeling en mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een kookeiland? Planken of juist keukenkastjes? Veel kleur of juist basic kleuren? We bespreken het allemaal!

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u een volledig ontwerp heeft neergezet, is het bij ons mogelijk om een 3D tekening te laten maken. Hiermee kunt u exact ondervinden of u tevreden bent met het resultaat of dat u juist meer aanpassingen wilt. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend.

Plan een afspraak
exclusieve keukens goes
exclusieve keukens goes

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over de exclusieve keukens van onze outlet in Goes, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met u door en beantwoorden uw vragen. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen in onze winkel!

Plan een afspraak