DRACHTEN

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

KEUKENWINKEL DRACHTEN

Altijd een vestiging in de buurt!

Woont u in Drachten en bent u op zoek naar een keukenwinkel? Kom dan eens langs bij Kuchen-Dump! Bij ons vindt u een ruim aanbod aan diverse keukens van echte A-kwaliteit. Omdat onze kwaliteit hoog is, hoeft niet te betekenen dat u de hoofdprijs betaalt. Bij ons betaalt u namelijk altijd de laagste prijs! Om dit aan u te verzekeren kunt u gerust een offerte van een andere keukenwinkel meenemen. Wij laten u graag zien dat wij de goedkoopste zijn!

Plan een afspraak

AFSPRAAK MAKEN

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

ADRES KÜCHEN-DUMP DRACHTEN
Martin Luther Kingsingel 32
9203 JC Drachten 

Afspraak maken

Openingstijden

Deze week

Volgende

Maandag28 November09:30 - 17:30
Dinsdag29 November09:30 - 17:30
Woensdag30 November09:30 - 17:30
Donderdag1 December09:30 - 21:00
Vrijdag2 December09:30 - 17:30
Zaterdag3 December10:00 - 17:00
Zondag4 DecemberGesloten

DRACHTEN KEUKENWINKEL | BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomkeuken, lopen er allemaal specialisten bij ons rond in de winkel. Stel gerust uw vragen en laat u adviseren. Onze specialisten weten van alles over keukens en kunnen alles tot in de fijne kneepjes uitleggen. Heeft u moeite met het vinden van de juiste keukenindeling voor uw woning? Geen probleem! Onze specialist denkt graag met u mee. Mocht u voldoende inspiratie hebben opgedaan, dan kan er een 3D ontwerp worden gemaakt. Met dit 3D ontwerp hopen wij u een beter beeld te geven van hoe uw keuken eruit kan komen te zien. Mocht u niet tevreden zijn dan kan er natuurlijk altijd wat aangepast worden.

Inspiratiemagazine

Wilt u wat inspiratie opdoen voor uw bezoek aan Kuchen-Dump? Vraag dan gratis en vrijblijvend ons inspiratiemagazine aan via de website en laat u inspireren. U leest alles over de verschillende keukenstijlen, keukenindelingen en trends. Verder vindt u bij ons op de website ook nog blogs. Hier kunt u lezen over de keuken trends, keuken tips en keukenstijlen. Ontdek het allemaal zelf!

Plan een afspraak
Drachten keukenwinkel
Drachten keukenwinkel

Alleen A-merken

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

Ruime showroom

Kom langs in onze megastores

Professioneel advies

Gratis 3D ontwerp en gedegen advies

MEER INFORMATIE

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen over onze keukenwinkel in Drachten, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Hopelijk kunnen wij u snel verwelkomen in keukenwinkel!

Plan een afspraak