Sliedrecht

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Sliedrecht keukenwinkel

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar complete keukens in Sliedrecht? Bij Küchen-Dump vindt u complete keukens in verschillende stijlen! Het maakt dus niet uit of u nou op zoek bent naar bijvoorbeeld een betonlook keuken, een moderne keuken of een marmeren keuken, bij Küchen-Dump weet u zeker dat u het vindt. Een ander positief punt is dat wij alleen maar keukens verkopen die gemaakt zijn van A-kwaliteit. Het enige wat laag is, is de prijs! Wij bieden keukens aan in verschillende prijsklasse. Hierdoor vindt u altijd een keuken die past binnen uw prijsklassen.

Wilt u weten welke Küchen-Dump vestiging het dichtst bij u in de buurt zit? Bekijk de verschillende vestigingen dan hier.

Küchen-Dump - SLIEDRECHT-KLEIN-1

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Leeghwaterstraat 63
3364 AE  Sliedrecht

Openingstijden

Sliedrecht
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Complete keukens Sliedrecht | Küchen-Dump is uw specialist!

Niet alleen kunt u inspiratie komen opdoen in onze showroom, ook bieden wij online verschillende inspiratiebronnen aan. Zo hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen, waar u inspiratie vandaan kunt halen. In het magazine worden met inspiratiefoto’s gedeeld met hoe u uw keuken kunt inrichten en welke stijlen er mogelijk zijn. Naast het magazine bieden wij ook diverse blogs aan. Deze blogs gaan over verschillende onderwerpen die u mogelijk kunnen helpen bij het opdoen van inspiratie.

Laat een 3D ontwerp maken

Wanneer u al een compleet beeld in uw hoofd heeft van hoe uw keuken eruit moet komen te zien, kunt u een 3D ontwerp laten maken. Met dit ontwerp hopen wij u een beter beeld te kunnen geven van hoe uw toekomstige keuken er eventueel uit kan komen te zien. Mocht u nou nog niet helemaal tevreden zijn met hoe het ontwerp eruit ziet, dan kunnen er altijd nog aanpassingen worden gedaan. Het laten maken van een 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Neem contact op

Wilt u meer weten over de complete keukens die wij in Sliedrecht aanbieden? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt gemakkelijk ons contactformulier invullen en dan zullen wij er alles aan doen om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Küchen-Dump!