Zwolle

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Complete keuken Zwolle

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar complete keukens in Zwolle? Dan bent u aan het juiste adres bij Kuchen-Dump! Bij Kuchen-Dump kunt u namelijk niet alleen terecht voor losse keukenonderdelen en apparatuur, ook verkopen wij complete keukens. Deze keukens kunnen bij u thuis geïnstalleerd worden, zodat u er geen omkijk naar heeft. Wij werken samen met verschillende aannemers. Op onze website kunt u zien welke Kuchen-Dump vestiging het dichtst bij u in de buurt zit.

Neem hier een kijkje bij de vestigingen.

Küchen-Dump - zwolle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Marconistraat 10
8013 PK  Zwolle

Openingstijden

Zwolle
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Complete keukens Zwolle | doe inspiratie op met ons magazine

Een complete keuken laten plaatsen kan veel werk kosten. Wij vinden dat als u een nieuwe keuken aanschaft het echt uw droomkeuken moet zijn. Om u inspiratie te laten opdoen voor een nieuwe keuken, hebben wij verschillende blogs geschreven. Deze bevatten verschillende onderwerpen, zoals de nieuwste keukentrends, keukenindelingenkeukenstijlen en tips. Kortom onze website zit bomvol inspiratie. Ook hebben wij een inspiratiemagazine ontworpen. Deze kunt u op uw gemakje doorbladeren. Het aanvragen van dit magazine is gratis en vrijblijvend.

Keuken indelingen

Omdat ieder huis anders is zijn er veel verschillende soorten indelingen mogelijk. Op onze website vindt u een overzicht van deze indelingen. Wij hopen u hiermee een beter beeld te kunnen geven van wat er mogelijk is. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste indeling, dan helpen onze specialisten u graag!

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Neem contact op

Kom naar Kuchen-Dump en ontdek de complete keukens in Zwolle. Bij vragen over één van onze keukens of vestigingen kunt u altijd contact opnemen. Vul gemakkelijk ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Kuchen-Dump!