Capelle aan den Ijssel

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Complete Capelle aan den Ijssel

Altijd een vestiging in de buurt!

Wilt u een complete keuken Capelle kopen? Dan bent u bij Küchen-Dump aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over complete keukens van A kwaliteit en verkopen deze voor echte spotprijzen. Doordat wij verschillende vestigingen hebben door heel het land, kunt u bij Küchen-Dump terecht op verschillende plaatsen. Hierdoor beschikken wij ook over grote voorraden, wat ervoor zorgt dat wij snelle levertijden kunnen aanbieden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u weten welke vestiging het dichts bij u in de buurt zit? Neem dan contact met ons op.

Küchen-Dump - capelle-klein

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Cypresbaan 1
2908 LT  Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Capelle aan den Ijssel
  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Complete Capelle aan den Ijssel | lees onze blogs

Wilt u nog wat inspiratie opdoen voor het vinden van uw droomkeuken? Lees dan eens onze blogs! Deze zijn te vinden op onze website. De blogs bevatten verschillende onderwerpen. Zo gaat de een over de verschillende keukentrends van het moment en de ander beschrijft een keukenstijl. Uiteraard zijn er ook handige tips op terug te vinden.

Om nog meer inspiratie op te doen kunt u ons inspiratiemagazine aanvragen. Ons magazine staat vol met tips, keuken ideeën en laat de verschillende stijlen keukens zien. Het aanvragen van het inspiratiemagazine is geheel gratis en vrijblijvend.

3D ontwerp

Als u al een idee in uw hoofd heeft van hoe uw keuken eruit moet komen te zien en deze graag wilt visualiseren, laat dan een 3D ontwerp maken. Tijdens deze afspraak gaat u aan de slag met één van onze medewerkers met het ontwerpen van uw droomkeuken. Onze het genot van een kopje koffie worden de ideeën en wensen besproken. U kunt meteen het resultaat zien en beslissen of u tevreden bent met het resultaat.

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Meer informatie

Wilt u meer weten over de complete keuken Capelle? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door ons contactformulier in te vullen.