Amsterdam

Bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer!

Amsterdam keukenwinkel

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u al eens bij de Amsterdamse keukenwinkel Küchen-Dump geweest? Hier vindt u de mooiste kwaliteitskeukens voor lage prijzen! Samen met één van onze medewerkers gaat u op zoek naar uw droomkeuken. Doordat wij verschillende vestigingen hebben, hebben wij een groot aantal voorraden. Dit is erg gunstig voor u, omdat wij hierdoor snelle levertijden kunnen aanbieden. Dus bent u op zoek naar uw droomkeuken? Kom dan eens langs bij Küchen-Dump!

Wilt u de openingstijden weten van Küchen-Dump? Neem dan een kijkje op onze pagina.

Küchen-Dump - Showroom-Kuchendump-Sanidump-Amsterdam-35_750x500

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Johan Cruijff Boulevard 78
1101 DJ  Amsterdam

Openingstijden

amsterdam
  • Maandag13:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur

Amsterdam keukenwinkel | gratis 3D ontwerp

Wist u dat het bij ons mogelijk is om een 3D ontwerp te laten maken van uw keuken? Als u al een idee in uw hoofd heeft en deze graag wilt laten visualiseren, is het zeker een aanrader om eens langs ons te komen! Samen met één van onze medewerkers gaat u aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Onder het genot van een kopje thee of koffie worden uw ideeën, wensen en eisen besproken. Het laten maken van een 3D ontwerp is geheel gratis en vrijblijvend. Het voordeel van een 3D ontwerp laten maken is dat u meteen al kunt zien of u tevreden bent met het idee wat u in uw hoofd heeft. Dus twijfel niet en kom snel langs!

Laat een 3D-ontwerp maken.

Inspiratie opdoen

In Amsterdam keukenwinkel kunt u inspiratie opdoen. Heeft u nog niet echt een idee in uw hoofd wat voor keuken u zou willen? Doe dan eens inspiratie op in ons inspiratiemagazine! Dit magazine staat vol met interessante tips, keuken ideeën en verschillende stijlen. Doordat wij een groot aanbod aan keukens hebben, kunt u bij ons terecht voor verschillende stijlen. Zo bieden wij mooie landelijke keukens, maar hebben wij ook moderne keukens beschikbaar. Kom eens langs in onze showroom en kom erachter welke stijl er bij u past!

Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094537.613
Küchen-Dump - Ontwerp-zonder-titel-2022-04-14T094531.672

Zien we u snel bij Küchen-Dump Amsterdam?

Wilt u voor een nieuwe keuken kijken in Amsterdam en omgeving? Kom dan langs in onze winkel en laat u inspireren! Samen met onze medewerkers zorgen wij ervoor dat u de perfecte keuken vindt. Wilt u de openingstijden weten? Bekijk dan nu onze actuele openingstijden. We zien u snel bij Küchen-Dump!