Scandinavisch

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de Scandinavische keuken!

WAT IS EEN

Scandinavische keuken

Wanneer u houdt van kalmte en rust, is de Scandinavische keuken de perfecte stijl voor u. Bij deze stijl wordt er namelijk veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, betonlook en planten. Neem onze pagina door en doe inspiratie op!

Inspiratiemagazine aanvragen

MOODBOARD

materialen

Lichte kleuren

Warme sferen

Natuurlijke elementen

De Scandinavische keuken bij

Sascha en Pascal
Scandinavische keuken

Sascha en Pascal houden van minimalistisch en zijn daardoor geïnspireerd geraakt door de Scandinavische stijl. Ze houden van het gevoel van rust en dat is ook precies wat ze met hun keuken uitstralen. Door gebruik te maken van lichte en houten elementen wordt de kalmte benadrukt. Om een contrast te creëren hebben zij gekozen voor een betonlook vloer. Deze maakt het geheel mooi af, omdat het ook een natuurlijk element is.

Bij de Scandinavische stijl is het belangrijk dat er geen felle of opvallende elementen worden gebruikt. Vooral lichte kleuren zijn bij deze stijl erg belangrijk en de kleur wit wordt daarom ook vaak teruggezien. Pastelkleuren zouden eventueel wel gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pastel blauw of grijs. Deze kleuren in combinatie met hout zullen ook voor het gewenste effect zorgen.

Natuurlijk kunt u geheel uw eigen draai aan deze stijl geven. Wilt u toch wat meer levendigheid in de keuken? Plaats dan wat mooie planten. Dit zorgt al voor meer opvulling en gezelligheid wanneer u de keuken wat te kaal vindt.

Wilt u net als Sascha en Pascal een Scandinavische keuken? Maak dan een afspraak bij Küchen-Dump en laat u inspireren! Wanneer u van tevoren al inspiratie wilt opdoen, kunt u ook ons inspiratiemagazine aanvragen. Samen zorgen we ervoor dat u uw droomkeuken vindt!

Inspiratiemagazine aanvragen
Scandinavische keukenScandinavische keukenScandinavische keuken

Doe inspiratie op

blader door

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening