Industrieel 

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de industriële keuken!

WAT IS EEN

Industriële keuken

Een industriële keuken is de perfecte stijl wanneer u houdt van een robuuste en stoere keuken. De stijl kenmerkt zich dan ook door het gebruik van beton, staal en hout. Dit zorgt voor een krachtige en stoere uitstraling. Om de stijl helemaal af te maken wordt er gebruik gemaakt van opvallend apparatuur, denk aan een vrijstaand fornuis. Ook een industriële keuken creëren? Doe inspiratie op!

Inspiratiemagazine aanvragen

MOODBOARD

materialen

Beton

RVS

Stoer en robuust

De industriële keuken bij

Annita en Ramir
industriële keuken

Annita en Ramir hebben een industriële keuken in hun woning. Beiden houden ze van grove materialen en donkere kleuren. De keuken oogt hierdoor stoer en krachtig. Door gebruik te maken van donkere kleuren en stalen accessoires in combinatie met lichtere kleuren hebben Annita en Ramir een prachtige industriële keuken gecreëerd.

Industriële keukens zijn vaak robuust en stoer. Materialen als hout en RVS ziet u vaak terug in de keuken. De materialen bepalen de stijl in de keuken. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van de betonlook en natuursteen. In de afwerking is het goed om te kiezen voor matte meubels i.p.v. glas. Dit geeft een wat stoerdere uitstraling. Een betonnen werkblad met houten keukenkasten geven een hele gave uitstraling.

Bent u net als Annita en Ramir dol op een industriële keuken? Plan dan een afspraak in bij Küchen-Dump en vraag om advies van één van onze keukenspecialisten. Zij zullen u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken.

Inspiratiemagazine aanvragen
industriële keukenindustriële keukenindustriële keuken

Doe inspiratie op

blader door

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening